A Nagykőrösi Járási Ügyészség vádat emelt egy férfi ellen, aki szeméremsértő  módon mutogatta magát fiatal lányok előtt egy parkban. 

A Cifrakertben inzultálta a lányokat

A vádirat szerint a negyvenes évei végén járó elkövető 2022 szeptemberében több  alkalommal is megjelent a nagykőrösi Cifrakertben azért, hogy ott fiatal lányokkal  ismerkedjen. Volt olyan alkalom is amkor azt ajánlotta fel nekik, hogy költözzenek  hozzá, de azt elutasították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Cigit kért

2022. szeptember 16-án, a kora délutáni órákban a férfi ismét megjelent a Cifrakertben  és három tizennyolcadik életévét még be nem töltött lánytól cigarettát kért. Miután kapott  egy szálat, azt letette maga mellé a padra.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Letolta a nadrágját

A lányok megkérdezték, hogy azt miért nem  szívja el. Erre az elkövető felállt, letolta a nadrágját és az alsónadrágját is. Ezután orális  aktusra hívta fel a lányokat és elkezdett előttük önkielégítést végezni, az esetről egyébként itt, a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk.

Menekülni kezdtek

A három ijedt lány menekülni kezdett, de az elkövető letolt alsó ruházattal, követte őket, ám miután a lányok elhagyták  a parkot a férfi már nem követte tovább őket. 

A férfi elfogása:

Egy anyuka értesítette a rendőrséget

A rendőrség segítségét a szörnyű eset után, az egyik lány édesanyja kérte. A lányok ezt követően számoltak be részletesen a hatóságoknak a velük történtekről.

Szeméremsértés

A Nagykőrösi Járási Ügyészség az ügyben most szeméremsértés vétsége miatt emelt vádat az elkövető ellen, közölte közleményében az ügyészség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kapcsolódó:

3 kislány szeme láttára kezdett el „mézet pergetni” egy szégyentelen férfi Nagykőrősön

Kiemelt kép: a nagykőrősi férfi a rendőrségen – Forrás: police.hu