Újabb „mézpergető” férfit fogtak a rendőrök, ezúttal Nagykőrösön. A mutogatós először csak cigit kért 3 tinitől az egyik parkban, majd a lányok jelenlétében örömet szerzett magának. Nemrég Budapesten, a 20. kerület egyik játszóterén történt hasonló eset.

Lányokat zaklatott

Egy megbotránkozott édesanya kérte a rendőrség segítséget 2022. szeptember 20-án délután. Lánya iskola után beszélgetett egy nagykőrösi parkban két barátnője társaságában, amikor egy ismeretlen férfi lépett oda hozzájuk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mutogatta magát

Először egy cigarettát kért, majd arra kérte a tiniket, feküdjenek mellé az egyik hintában. A lányok nem álltak kötélnek, mire a középkorú férfi letolta a nadrágját elővette a nemiszervét és önkielégítést végzett, a fiatalok elmenekültek a helyszínről.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Követte őket

A férfi letolt nadrággal egy darabig követte őket, egy bokornál befejezte önkielégítést, majd visszasétált a padon hagyott táskájához. A helyi rendőrök forrónyomon indultak a jelzésre, másnap korán reggel kopogtattak 46 éves B. Tamás nagykőrösi házának ajtaján, elfogták és előállították.

Nem tett vallomást

A férfi kihallgatásán a gyanúsítás szövegében foglaltakat megértette, panaszt nem tett, kijelentette, hogy vallomást sem hajlandó tenni.  A Nagykőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya szeméremsértés vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatja le vele szemben a további eljárást.

Szatír a játszótéren

2022. augusztus 11-én délután egy 20. kerületi játszótérnél, nemi vágyának kielégítése érdekében elővette a nemi szervét, amit ezután ott egy 10 és egy 11 éves kislánynak mutogatott, miközben megkérdezte tőlük, láttak-e már ilyet. A kiskorú sértettek megijedtek és elfutottak a játszótérről.

Egy járókelő vette észre

A történteket egy kutyát sétáltató nő észlelte, aki megzavarta a férfit a cselekményében. Ő ezután a János térnél lévő villamosmegállóhoz ment, majd annak közelében ismét elővette a nemi szervét, és azt egy mellette elsétáló nőnek mutogatta, ezután pedig a nyílt utcán, egy bódénak támaszkodva, a nemi vágyát kielégítette.

Bíróság elé állították

A Budapesti XX., XXI. és XXIII. Kerületi Ügyészség a 36 éves férfit szeméremsértés bűntette (a kiskorúak sérelmére), valamint szeméremsértés vétsége (a nyílt utcán végzett szeméremsértő cselekmény) miatt gyorsított eljárásban állította bíróság elé.

2 évre elítélték

A tárgyaláson lefolytatott bizonyítás alapján a bíróság a férfit váddal egyezően bűnösnek mondta ki, ezért őt, mint többszörös visszaesőt, 2 év 2 hónap fegyházbüntetésre ítélte azzal, hogy feltételesen sem bocsátható szabadlábra. A bíróság emellett a férfit végleges hatállyal eltiltotta minden olyan foglalkozástól, amelynek gyakorlása során 18. életévét be nem töltött személlyel hatalmi vagy befolyási viszonyba kerülhet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A nagykőrősi szatír a rendőrségen

Kiemelt kép: a nagykőrősi férfi a rendőrségen – Forrás: police.hu