Mint ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt Jászapátiban kis híján a kisgyermekei szeme láttára vertek agyon egy családapát, akinek csak annyi volt a bűne, hogy jelezte a rendőrségen a szomszédok zajongását.

Szinte agyonverték

A férfi életét gyakorlatilag Pócs János, fideszes parlamenti képviselő mentette meg, az ügy részleteiről itt írtunk. Ahogy azt korábban is közöltük az apuka a rendőrségi bejelentést követően hazament, ahol már 30-40 ember várta. Kirángatták az autójából, ütötték verték, és számon kérték, miért ment el a rendőrségre. A férfi hiába próbált meg elmenekülni, a saját háza udvarán is kalapáccsal, téglával és virágcseréppel ütötték tovább.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A gyerekek végig nézték

Mindezt a házból végig nézte a 7 éves kislánya és a 10 éves kisfia. A gyerekeket pszichológushoz vitték, éjszakára nem mertek otthon maradni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Letartóztatták a mulatós zenészt

Az ügy kapcsán a 24.hu most azt írja, hogy letartóztatta a Szolnoki Járásbíróság azt a csoportosan elkövetett garázdasággal és más bűncselekményekkel gyanúsított 35 éves mulatós zenészt, aki megverte a többgyermekes apukát és megfenyegette Pócs Jánost.

Tagadja tettét

A lap megkeresésére, Nagy János, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Főügyészség csoportvezető ügyésze elmondta az ügyben eljáró nyomozási bíró az ügyészség indítványával egyezően rendelte el a gyanúsított letartóztatását. Hozzátette, a férfi nem ismerte be a bűnösségét, és panaszt jelentett be a gyanúsítás ellen.

Kapcsolódó:

Végül csak könnyebben sérült

A portál azt is írja, hogy a megvert férfi nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett, de a bántalmazás módjára figyelemmel fennállt a veszélye a súlyosabb sérülésnek is. A zenész és társai a kerítés megrongálásával 450 ezer forintos kárt okoztak a megvert férfinek.

Ezért tartóztatták most le

A járási ügyészség azért indítványozta a korábban erőszakos bűncselekmény miatt büntetett férfi letartóztatását, mert fennállt a veszélye annak, hogy szabadlábon hagyása esetén a tanúk megfélemlítésével megnehezítené a bizonyítást, illetőleg újabb hasonló bűncselekményt követne el szomszédja ellen.

A végzés nem végleges

Az ügyben eljáró nyomozási bíró egyetértett az indítvánnyal és letartóztatta a zenészt. A végzés nem végleges, mert a gyanúsított és védője fellebbezett.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: police.hu