Elszabadultak az indulatok egy túl hangos családi rendezvény miatt Jászapátiban. Egy helyi férfi a bömbölő zene miatt maga kereste fel a rendőrséget, ahol azt mondták nem tudnak neki segíteni, mire pedig hazaért 30-40 ember várta a háza előtt.

Kirángatták az autójából

A Blikk azt írta, hogy a férfit kirángatták az autójából, ütötték verték és számon kérték, miért ment el a rendőrségre. A férfi hiába próbált meg elmenekülni, a saját háza udvarán is kalapáccsal, téglával és virágcseréppel verték tovább. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A gyerekek végig nézték

Mindezt a házból végig nézte a 7 éves kislánya és a 10 éves kisfia. A gyerekeket pszichológushoz vitték, éjszakára nem mertek otthon maradni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

A férfi úgy döntött inkább elköltözik

A lap azt írja, a férfi úgy döntött, hogy inkább elköltözik. Úgy véli, hogy a rendőrség elárulta, sőt a szomszédja sem segített rajta, csak azt utcán végignézte, hogy vajon agyonverik-e. Feljelentést is hiába tett, a tettest egy napig sem tartották bent.

Pócs János riasztotta a rendőröket

A rendőrség egyébként Pócs János, fideszes parlamenti képviselő riasztására szállt ki a helyszínre. A politikus a Facebook-oldalán azt írta, őt is megfenyegették, meg is nevezte a mulatós zenészt, erről itt a Kékvillogó oldalán is beszámoltunk.

Védelmet ígért

A Blikknek elmondta, hogy a fenyegetéstől nem ijedt meg. Pócs János garantálta megvert édesapának, hogy megvédik a támadók lehetséges bosszújától, ennek hatására tett aztán tanúvallomást.

Ez is érdekelheti:

A rokonok nem beszélnek

A lap felkereste a verekedő szomszédok rokonait is, ám ők először csak az ügyvédjük jelenlétében akartak beszélni, majd pedig elzárkóztak a nyilatkozattételtől.

Magának nem kért rendőri védelmet Pócs János

Pócs János a Magyar Nemzetnek azt mondta, kérésére rendőrautó áll a megvert férfi házánál. Magának nem kért rendőri védelmet, noha a zenész már egy hónapja is megfenyegette, akkor egy temetés miatt gyűltek össze több százan, embermagasságú hangfalakból bömbölt a zene négy órán át. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Pócs János – Facebook