A Pest megyei rendőrök elfogták azt a 20 éves nőt és 21 éves férfi társát, akik a gyanú szerint egy fiatal lányt bántalmazással és fenyegetéssel kényszerítettek arra, hogy ismeretleneknek pénzért szexuális szolgáltatás nyújtson. Cserébe lakhatott és élelmezték.

Titokban telefonált

Egy örkényi férfi tett feljelentést 2021. május 27-én a Dabasi Rendőrkapitányságon, mivel 17 éves lánya egy szombathelyi lakásból, titokban telefonált, hogy fogva tartják és verik. A tinédzser fényképeket, valamint fogvatartása lehetséges helyszíneit is elküldte üzenetben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ellenőrzés

A Pest megyei nyomozók a helyi kollégákkal kiegészülve a megadott helyszíneket, és a környező településeken több további lehetséges helyszínt is átfogóan és visszatérően ellenőrzésük alatt tartottak.

Rátaláltak az áldozatra

Az áldozatra az összehangolt és megtervezett felderítő munkának köszönhetően 2021. június 3-án egy gelsei házban találták rá. Fogvatartóin, a 20 éves tiszalöki L. Karolinán és a 21 éves szombathelyi H. Rolandon ellentmondást nem tűrően ütöttek rajta. Kihallgatásukon H. Roland a gyanúsítás ellen panasszal élt, vallomást nem tett, L. Karolina a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte, de nem vallott.

Szexuális kizsákmányolás

A nyomozóknak összeállt a kép, a szexuális kizsákmányolás tetten érhető volt. A kiskorú lány néhány nap alatt megismerkedett, majd összeköltözött H. Rolanddal annak ellenére, hogy tudta, újdonsült párja lányokat „futtat”. Aggályait a férfi azzal oszlatta el, hogy meggyőzte, rá nem így kíván tekinteni.

Ütötték, rugdosták

A lány státusza azonban egy pillanat alatt egyértelművé vált, a 21 éves férfi ütötte, rugdosta jelentéktelen dolgok miatt, majd egy alkalommal közölte vele, hogy „futtatva lesz, mert csak így tudnak egyről a kettőre jutni”.

Szexpartnerkereső hirdetés

A H. Roland által készített és kezelt internetes szexpartnerkereső oldalakon megjelentetett hirdetésekre jelentkező férfiakkal létesített szexuális kapcsolatokért járó pénzt minden alkalommal L. Karolina vette át, aki a nem elvárt minőségű „munkavégzés” miatt a férfit áldozatuk verésére is biztatta, írja a police.hu.

Az ablakon keresztül menekült

Az is kiderült, az elkövetők felkutatására tett intézkedés elől – félve a lebukástól – H. Roland egy szombathelyi házból az ablakon keresztül menekült el. Magával rángatta a lányt, majd mindketten a férfi gelsei rokonainál húzták meg magukat – hiába.

Letartóztatták az elkövetőket

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal vagy fenyegetéssel, szexuális cselekmény végzése érdekében elkövetett emberkereskedelem bűntettének, valamint kényszermunka bűntettének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást az azóta letartóztatott páros ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels