Hirdetőoszlopnak hajtott egy személyautó Budapest III. kerületében, a Szentendrei út és a Ladik utca találkozásán. A helyszínre mentők is érkeztek.

Óbudán

Csütörtökön kora délután egy idősebb hölgy haladt a Szentendrei úton, a Flórián tér irányából Békásmegyer felé. a 3. kerületben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Túl sok sáv

A Bogdáni úti jelzőlámpás csomópontot elhagyva a külső sávban haladt, amivel csak az volt a probléma, hogy ez egy szélesen felfestett sáv, amelyből jobbra, benzinkúthoz lehet bekanyarodni.

Kékvillogó/G.K.

Alkohol

A hölgy ezt nem vette észre, vélhetően amiatt, mert a helyszíni alkoholteszt alapján ittas volt. Így aztán továbbment egyenesen, felhajtott a füves területre és a benzinkút totemoszlopának csapódott, majdnem kidöntve azt.

Tankolok húzták ki a járműből

A sofőr használta a biztonsági övét (őt egyébként a tankoló járművek vezetői szabadították ki, egyedül nem tudott kiszállni), ezért csak könnyebben sérült meg, illetve hogy nem csapódott be az éppen tankoló járművek közé, vagy az oszlop nem dőlt rá a benzinkútra, esetleg másik járművekre.

Ebből az autóból nem sok maradt

Kékvillogó/G.K.

Még egy baleset Óbudán

Pár órával később egy motoros szenvedett súlyos balesetet. Erről itt írtunk részletesen.

A 6-os útnál is baj volt

Egymásba futott két személyautó Budapest XXII. kerületében, a 6-os főúton, a Háros utcánál. A járművek egyet elfoglalnak a három sávból. Műszaki mentés céljából a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a baleset helyszínére.

A Duna másik oldalán

Összeütközött két személyautó Budapest IV. kerületében, a Szilágyi utcában. Az egyik gépkocsi kidöntött egy közvilágítási oszlopot. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.