Megerőszakolt egy magatehetetlen lányt három kamasz az egyik Veszprém megyei kistelepülésen. A Veszprém Megyei Főügyészség szexuális erőszak miatt indítványozta a három fiatalkorú letartóztatását. A két fiatal gyanúsított közül kettőt letartóztattak, egy fiú pedig bűnügyi felügyeletbe került.

A lány egyedül volt otthon

A rendelkezésre álló adatok szerint 3 fiatal fiú kihasználta, hogy a lány édesanyja dolgozik, és felügyelet nélkül van otthon.  Az eset az egyik Veszprém megyei kistelepülésen történt.

Leitatták a lányt

Az esti órákban összejöttek a lány lakásán, és ott szeszesitalt fogyasztottak. A kiskorú lány pedig az alkoholtól magatehetetlen állapotba került. A falubeli fiúk, akikkel a lány már korábban is barátkozott, azonban visszaéltek a helyzettel.

Na hagyd ki

Egy szerelmespárra és egy testvérpárra csaptak le a nyomozók: rengeteg drog és pénz volt náluk

Mindenki közösült a lánnyal

Egy ház közelében lévő épületbe vitték az ittassága miatt öntudatlan, védekezésre képtelen lányt, majd levetkőztették és mind a hárman szexuálisan bántalmazták.

Ezt is olvasd el

“A megfélemlített nő, éhesen és kimerülten elmenekült, majd elájult az utcán” – szörnyű, mit kellett elviselnie élettársa mellett az asszonynak

Két fiút letartóztattak

A Veszprémi Járásbíróság az ügyész indítványával egyezően letartóztatta a két idősebb fiút, a legfiatalabb gyanúsított esetében azonban elegendőnek látták a bűnügyi felügyelet alkalmazását, amely esetében azt jelenti, hogy a lakóhelyéül szolgáló ingatlant csak engedéllyel hagyhatja el.

Súlyosbítást kért az ügyész

Az idősebb gyanúsítottak letartóztatásáról szóló döntéseket minden érintett tudomásul vette, így ezen két végzés véglegessé vált, míg harmadik társuk esetében az ügyész súlyosabb kényszerintézkedés elrendeléséért fellebbezett.

Ez is érdekelhet!

Apa rémálmát valósítottam meg” – saját feleségéhez és 3 éves kislányához riasztották a mentőst, miután tetejére borult egy autó

Kiemelt kép: illusztráció