Rendszeresen bántalmazta és többször erőszakkal létesített élettársával szexuális kapcsolatot egy Pest megyei férfi. Most vádat emelt ellene az Érdi Járási Ügyészség.

Először a mobilját lopta el

A férfi élettársi kapcsolatot létesített a nővel, aki még tanulmányait is félbeszakította miatta. Az első aggasztó körülmény az volt, amikor egy hónap múlva a férfi elemelte az alvó nő mellől a mobiltelefonját és azt eladta.

Napi szinten verte élettársát

Az eset után 2 hónappal a férfinál erős hangulatingadozások és dühkitörések is jelentkeztek, amelyek miatt napi szinten verte a nőt a törökbálinti lakásukban.

Elvette a nő iratait

Azért, hogy a nő ne tudja elhagyni, a férfi elvette tőle a személyi iratait és bankkártyáját is – írja a BudaPestkörnyeke.hu.

Erőszakolás közben bántalmazta a nőt

A kegyetlen férfi többször is megerőszakolta a félelemben élő nőt, akit pofozott és harapdált is az erőszakos együttléteik során. 

Ez is olvasd el

„Legutóbb Arnold és Gabika a kislányukkal kézen fogva sétált az utcánkban” – nagymamához került a 3 éves Jázmin, akinek szeme láttára végzett várandós anyjával az apja

Elmenekült otthonról

A végsőkig megfélemlített, éhes és kimerült nő kétségbeesésében végül az egyik reggel, kihasználva, hogy a férfi még alszik, mindenét hátrahagyva elmenekült.

Elájult az utcán

A törökbálinti utcákon bolyongó nő végül az eszméletét vesztette és mentőt hívtak hozzá. Az ügyészség 11 év fegyházat kért a bűnösségét tagadó férfire.

11 év fegyházat kértek

Nisóczi József Levente, a Pest Megyei Főügyészség szóvivője a 24.hu-nak azt mondta, hogy az ügyészség 11 év fegyházat és 10 év közügyektől eltiltást kért a szexuális erőszakkal, és kapcsolati erőszakkal vádolt férfire. A vádlott tagadta a bűnösségét az eddigi büntetőeljárás során.

Kiemelt kép: illusztráció