Saját feleségéhez és 3 éves kislányához érkezett ki a mentős egy baleset után. A Veszprém megyei karambolban tetejére borult egy autó, az anyuka és 3 éves kislánya sérült meg.

Felborult egy autó

Tetejére borult egy személyautó a Veszprém megyei Zalahalápon, szombaton délelőtt.

Egy anyuka kislányával ült az autóban

A kocsiban ketten ültek, egy édesanya és három éves kislánya, ők mindketten megsérültek, de ki tudtak szállni a felborult kocsiból.

Ezt is olvasd el

„Több látóval is beszéltünk, de sajnos ők sem tudtak segíteni” – még mindig keresik azt a tanárnőt, aki egy vendégségből tünt el nyomtalanul hónapokkal ezelőtt

A mentők is a helyszínre érkeztek

A műszaki mentésre Tapolcáról és Zalahalápról érkeztek tűzoltók. Mellettük további társhatóságok, mentők és rendőrök is a helyszínre érkeztek

Rémálom vált valóra

Az egyik mentős, egy édesapa azzal szembesült a helyszínen,  hogy saját családjának felborult kocsijához riasztották.

Ne hagyd ki

Rémként terrorizálja a gyerekeket Misi bácsi: a környék lakói rettegnek, mert a nyugdíjas még mindig szabadlábon van

Az édesapa megkezdte családja ellátását

A mentős édesapa kollégáival azonnal megkezdték a sérültek ellátását. Az anya és a kislány könnyebben sérültek, mindkettőjüket ellátás után kórházba szállították.

Az anyuka nem érti, hogy történhetett

„Én is azon agyaltam, hogy ezt hogy hoztam össze. Voltam a kavicson, fűben, levegőben, szerintem egy percre Szent Péterrel is találkoztam. A vicc az, hogy 26 éve vagyok zalahalápi lány, sosem ezen az úton szoktam “hazamenni”, tegnap mégis. Hát, többet nem fogok!” – írta a sérült nő a Facebookon.

„Apa rémálma”

„Apa rémálmát valósítottam meg, azzal, hogy szolgálatban a családjához riasztották! Sajnálom nagyon! Maja jól van, a többi nem számít!!!” – írta a 3 éves kislány édesanyja.

Kiemelt és belső kép: helyszíni felvétel a baleset után – Forrás: katasztrófavédelem