A trendek jönnek és mennek, de vannak olyan stílusok, melyek bármely otthonban tökéletesen megállják a helyüket akár évekig. Ilyen a lakberendezés világában a blooming daze stílus, mely frissességet és vidámságot hoz otthonunkba. A könnyed atmoszférát és természetes elemeket alkalmazó küllem a modern és a vintage díszítést ötvözi.

A mömax blooming daze termékeket gyűjtött össze, melyek között a nappali, étkező és a hálószoba berendezésének kiegészítői is megtalálhatóak. A világos pasztellárnyalatok frissességet csempésznek otthonodba. Bármely helyiség berendezhető ezzel a divatos és trendi kinézettel. Nézzük részletesebben a blooming daze dizájn alapjait.

Friss és fiatalos

Egyedi és vonzó megjelenést teremthetünk a blooming daze stílus használatával. Könnyű felismerni néhány alapvető jellemzője alapján ezt a dizájnt. Először is a frissességet és az élénkséget hangsúlyozza, így a világos színek, az élénk rózsaszín, zsályazöld és a halványkék a leggyakrabban használt összetevők.

A textúrák és anyagok segítenek abban, hogy az otthonunkban harmonikus és meghitt környezetet teremtsenek. A természetes és organikus érzés az elsődleges, melyek között jelentős szerepet kapnak a puha, prémiumminőségű anyagok és a naturális hatások. Bár a világítótestek fém kialakítása eltérő, mégis jól kiegészíti a színes berendezési tárgyakat.

Színek fontossága

Ha úgy döntesz, hogy belevágsz a blooming daze stílus használatába, fontos, hogy gondosan válogasd össze az ehhez kapcsolódó termékeket. Először is, kezdd a színekkel. Válassz világos és élénk árnyalatokat, amelyek harmonizálnak egymással, és fokozzák a könnyed atmoszférát.

A bútorok kiválasztásakor részesíts előnyben természetes anyagokat, mint például a fa vagy a rattan. Ezeken a textúrákon keresztül könnyen érheted el a blooming daze jellegzetes megjelenését. Ne felejtsd el a virágos mintákat sem, amelyekkel feldobhatod az enteriőrt és frissességet hozhatsz otthonodba.

Kiegészítőkkel lesz tökéletes a hangulat

Térj ki valamennyi összetevőre, mely az otthonodban megtalálható. Ne félj a legapróbb dolgokkal sem kísérletezni, hiszen az olyan apróságok, mint például a konyhai törlőkendő vagy a szalvéta is nagyban hozzájárulhat a tökéletes és egységes lakberendezés kialakításához. A hálószoba berendezését dobd fel egy új ágyneműhuzattal, melybe belebújni csábító és pihentető egyben.

Az olyan textilek, mint a szőrme kilépő, imádnivalók, csak arra vágyunk, hogy rájuk léphessünk. A készfüggönyökkel egyszerűen tudjuk az árnyékolást és a hangulatot is változtatni. A függöny olyan, mintha egy keretet adnánk a helyiségnek, így ehhez igazodva tölthetjük fel hasonló hatású kiegészítőkkel otthonunkat. Szobanövényekkel tudjuk igazán teljessé tenni a hangulatot, tökéletes választásnak bizonyulhat a nagy levelű dieffenbachia vagy a dzsungel hatású zöldek.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a moemax.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.