Péntek délelőtt viszonylag szerencsés kimenetelű baleset történt a 16. kerületi Csömöri úton. Egy ételfutár Volkswagen Caddy haladt kifelé a városból, amikor a sofőr a Kossuth Lajos utcánál balra akart kanyarodni. 

Nem vette észre a buszt

A VW jelezte szándékát, a szemből érkező járművek vezetői a belső sávban lassítottak is, hogy beengedjék a furgont, amely megkezdte a kanyarodási manővert. Azt azonban a fiatalember nem vette észre, hogy a külső buszsávban közelít a menetrend szerint közlekedő 130-as, Mercedes Conecto típusú busz. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csúnyán összetörött a furgon eleje

Megpördölt a furgon

A Volkswagen Caddy éppen a busz elé fordult, amelynek vezetője hiába fékezett, nagy erővel a Caddybe rohant, megpördítve a furgont. Az ételfutár használta a biztonsági övét, így ki tudott szállni a roncsból saját erejéből, ám a busz fedélzetén többen elestek, egy ülő utas pedig az ülése előtti üveglapnak zuhant és kitörte azt. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Roncsok az úton

Három embert vittek kórházba

Végül közülük három személyt, egy fiatal férfit, egy középkorú hölgyet és még egy utast szállítottak a mentők kórházba, a buszsofőr nem sérült meg. Mivel senki sem szorult be, tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség, az összeroncsolódott, mozgásképtelen Caddyt autómentő vitte el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mentők is megérkeztek

Fotó: Bármikor Autómentés