Péntek délelőtt viszonylag szerencsés kimenetelű baleset történt a 16. kerületi Csömöri úton. Egy ételfutár Volkswagen Caddy haladt kifelé a városból, amikor a sofőr a Kossuth Lajos utcánál balra akart kanyarodni. 

Nem vette észre a buszt

A VW jelezte szándékát, a szemből érkező járművek vezetői a belső sávban lassítottak is, hogy beengedjék a furgont, amely megkezdte a kanyarodási manővert. Azt azonban a fiatalember nem vette észre, hogy a külső buszsávban közelít a menetrend szerint közlekedő 130-as, Mercedes Conecto típusú busz. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Csúnyán összetörött a furgon eleje

Megpördölt a furgon

A Volkswagen Caddy éppen a busz elé fordult, amelynek vezetője hiába fékezett, nagy erővel a Caddybe rohant, megpördítve a furgont. Az ételfutár használta a biztonsági övét, így ki tudott szállni a roncsból saját erejéből, ám a busz fedélzetén többen elestek, egy ülő utas pedig az ülése előtti üveglapnak zuhant és kitörte azt. 

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Roncsok az úton

Három embert vittek kórházba

Végül közülük három személyt, egy fiatal férfit, egy középkorú hölgyet és még egy utast szállítottak a mentők kórházba, a buszsofőr nem sérült meg. Mivel senki sem szorult be, tűzoltói beavatkozásra nem volt szükség, az összeroncsolódott, mozgásképtelen Caddyt autómentő vitte el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Mentők is megérkeztek

Fotó: Bármikor Autómentés