Galambos Lajos életében jelentős változások történnek. A minap elvált a feleségétől, most pedig árulja a 30 éve tulajdonában lévő mocsai luxusbirtokot, akár úgy is tűnhet, hogy készül a börtönre és vagyonújrarendezés zajlik Lajcsiéknál. Heteken belül megszülethet a jogerős ítélet a több tízmilliós közműcsalás-ügyben.

Árverésen vette

Lajcsi és felesége 23 közösen töltött év után idén januárban hivatalosan is elváltak, ráadásul úgy tűnik, Lajcsi korábbi életét is teljesen felszámolja, ugyanis árulja mocsai birtokát, amit 1992-ben, egy árverésen vásárolt és utána ott élt a családjával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Luxusingatlan

Lagzi Lajcsi egy luxusingatlanok adásvételével foglalkozó céget bízott meg azzal, hogy vevőt találjon a mesés villára, ám a hirdetésben mindössze egyetlen fotó és pár adat szerepel. Sem ár, sem bármi arra utaló jel, hogy a tehetős vásárló egy igazi hírességtől veheti át a lakáskulcsokat – írja a Blikk.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A börtönben döntötte el, hogy eladja

2016-ban, nem sokkal letartóztatása után döntött úgy, hogy túlad a mocsai birtokon, akkor 2,6 milliárd forintért hirdette egy külföldi ingatlanokkal foglalkozó honlapon. Nem tudni, sok jelentkező volt-e, ugyanis a kúriát bűnügyi zár alá vették, azaz nem lehetett eladni. 

Közműcsalás

Lajcsit több tízmillió forintos közműcsalással gyanúsították, a kúriát pedig kvázi fedezetként „lefoglalták”. A hatóság 2018-ban oldotta fel az intézkedést. Bár a hirdetés mellett nem szerepel ár, a Blikk úgy tudja, a zenész nagyjából tízmillió eurót, azaz közel 3,5 milliárd forintot kér a Tatához közeli ingatlanért.

3 milliárd forint

Egy ilyen birtok akár 11-12 millió eurót, azaz 3,8-4,1 milliárd forintot is megérhet, ha pedig ennél olcsóbban kerül a piacra, akkor azt lehet feltételezni, hogy a tulajdonos gyorsan szeretne túladni rajta – magyarázta a lapnak Balogh László, az ingatlan.com vezető gazdasági szakértője.

Új tulajdonos

Kevés ilyen ingatlan van jelenleg a piacon, de kevés az olyan vásárló is, aki megengedhet magának egy ekkora kiadást. Persze az csak illúzió, hogy milliárdos házakat csak külföldiek vesznek, akár magyar tulajdonosa is lehet a kúriának.

2 év 10 hónap

Galambos Lajost a Budaörsi Járásbíróság tavaly szeptemberben nem jogerősen 2 év 10 hónap szabadságvesztésre ítélte, azonban a trombitaművész és az ügyvédje, valamint az ügyész is fellebbezett a döntés ellen. 

Boglárkát is letartóztatták

Lajcsi korábban már 125 napot törött letartóztatásban, valamint volt feleségét, Boglárkát is letartóztatták. Az asszonyt ezt követően 10 nappal később a másodfokon eljáró bíróság kiengedte, mondván nem áll fenn a bűncselekmény gyanúja.

100 millióra perelhetne

Boglárka mindezek ellenére vádlott maradt, végül azonban a Budaörsi Járásbíróság felmentette őt a vádak alól. Az asszony a másodfokú ítélet kimondását követően akár 100 millió forintos sérelmi díjat is követelhetne a magyar államtól, ezt a ATV-nek mondta egy, a neve elhallgatását kérő jogi szakértő.

Lajcsi és Boglárka elváltak

Amint azt megírtuk, hivatalosan is elvált Galambos Lajos és felesége, Boglárka. A házaspár több mint 20 évig alkotott egy párt, ám az elmúlt évek viszontagságai a kapcsolatukat is megviselték, így a válás mellett döntöttek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Lagzi Lajcsi