Amint arról korábban a Kékvillogó is beszámolt befejezte a rendőrség a nyomozást L.L. Junior elgázolt kisfia ügyében. Hopp Csillával szemben vádemelési javaslattal átadta az illetékes ügyészség részére az iratokat az illetékes ügyészségnek, azonban idén már egészen biztosan nem emelnek vádat az édesayna ellen.

Békében töltheti az ünnepeket

A Blikk az ügy kapcsán azt írja, L.L. Junior volt kedvese így nyugodtan, békében töltheti a karácsonyi ünnepeket a szerettei körében, mivel az ügyszéség nem adott ki közleményt azzal kapcsolatosan, hogy vádat emelnlnek Csillával szemben. Ugyan a rendőrség korábban vádemelési javaslattal küldte meg az iratokat az illetékes ügyészségnek – erről portálunk is beszámolt – azonban azt még nem tudni, hogy bíróság elé kell-e állnia az édesanyának, aki két évvel ezelőtt egy szörnyű tragédia során vesztette el kisebbik fiát, Dávidkát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Megszólalt az egyik ismerős

„Nem tudom mi lehet az oka ennek, de lehet, hogy a hatóság nem akarta felkavarni egy gyászoló édesanya lelkét pont karácsonykor. Persze csak idő kérdése, hogy mikor jön ki a határozat, talán valamikor januárban lesz meg, de az biztos, hogy most legalább van még pár nyugodt napjuk. Így sem lehet könnyű számukra a karácsony, hiszen az ünnepek alkalmával még fájdalmasabban érinti az embereket szerettük hiánya” – mondta a Blikknek a család egyik ismerőse. A lap Csillát is megkereste az ügyben, ám nem szeretett volna nyialtkozni, csak boldog karácsonyt kívánt mindenkinek.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A tragédia

Mint ismert a borzasztó tragédia 2019 augusztusban történt, amiikor is a piros jelzés ellenére a hároméves Dávidkta kiszaladt az útra, ezt követően pedig egy szabálysan közlekedő autós elgázolta. A kisfiú életéért órákon át harcoltak a mentősök, ám végül nem sikerült megmenteni. 

Csilla végignézte kisfia halálát

A balesetet a szemtanúkon túl végignézte Dávidka bátyja, Lacika is, akit szerencsére hamar elvittek a helyszínről, az anya azonban végignézte gyermeke haláltusáját. L.L. Junior korábbi párja a baleset után azt mondta, kisfia kirántotta a kezét a kezéből és úgy szaladt át az úton.

Ezt mondj az ügyvéd

A Blikk most elérte Csilla ügyvédjét, aki csak annyit mondott: ” Csilla jól van, amennyire csak lehet próbálja a hétköznapokból kizárni az egészet, hiszen úgysincs ráhatása arra, hogy a hatóság mikor hozza meg a határozatot ” Az ügyvéd a portálnak korábban pedig azt mondta: „Bízunk abban, hogy a kérvénynek helyt ad a hatóság, ám amennyiben vádemelésre kerül a sor, és bűnösnek mondják ki Csillát, biztos vagyok benne, hogy nem kell börtönbe mennie, legrosszabb esetben felfüggesztett büntetést kaphat. Korai is erről beszélni, amúgy is, a sírig tartó önvádnál súlyosabb büntetést nem kaphat.”

 L.L. Junior is arra kéri a bíróságot, hogy Csillának ne kelljen börtönbe mennie

A borzalmas ügy kapcsán, a vádemelési javaslat után megszólalt L.L. Junior is, aki maga is arra kéri a bíróságot, volt feleségének ne kelljen börtönbe mennie. A zenész akkor azt írta közösségi oldalán, hogy már egyáltalán nem hibáztatja a gyermekük halála miatt egykori kedvesét.

Elengedte a vádlást

“Életem egyik legnehezebb, de mégis legfelemelőbb döntését hoztam meg, amikor elengedtem a vádlást. Végzetes hibát követett el Csilla, soha sem fog begyógyulni Dávidka elvesztése , de már rég nem okolom és nem is hibáztatom őt emiatt.

Petíciót nyújtott be egy alapítvány

„Nekem az a legjobb, ha Lacika száz százalék anyai és apai szeretetben nő fel. És a tragédia után nagyon sokat dolgoztunk / dolgozunk ezen. Hallottam hogy petíciót nyújtanak be (egy szülői alapítvány) hogy mentsék fel, illetve ne kerüljön börtönbe!” – írta Junior.

Kapcsolódó:

A bírótól is ezt fogja kérni

A zenész azt írta korábban, minden eszközzel támogatja Csillát és maga is ezt fogja kérni a bírótól, ha meg meghallgatják ezügyben.

Kiváló anya

„Így is okolja őt a lelkiismerete élete végéig, és cipelni is fogja ezt a terhet sajnos. Mindezek mellett én kiváló anyának tartom őt, akire szüksége van a kisfiúnknak”.

„Semmi nem hozza vissza a kisfimat”

„Kérlek támogassátok ti is őt, mert már semmi de semmi sem hozhatja vissza a kisfiamat és olyan rövid az élet ahhoz, hogy egy napig is megbocsátás vagy szeretet nélkül éljünk. Higgyétek el, én csak tudom… Isten gazdag áldásaiban erős és boldog napot kívánok mindenkinek” – zárja pár hónappal ezelőtti posztját Junior. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Hopp Csilla – Forrás: TV2