L.L. Junior azt kéri mindenkitől, hogy támogassak abban volt párját, nem kelljen börtönbe mennie. Hopp Csillát hamarosan emberöléssel vádolhatja meg az ügyészség, miután két évvel ezelőtt halálra gázolták a kisfiát, miközben egy piros lámpánál álltak.

Befejezték a nyomozást

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, befejezte a rendőrség a nyomozást L.L. Junior elgázolt kisfia ügyében. Hopp Csillával szemben vádemelési javaslattal átadta az illetékes ügyészség részére az iratokat az illetékes ügyészségnek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Megszólalt Csilla ügyvédje

Megszólalt Hopp Csilla ügyvédje is, azt mondta a Blikknek, hogy  ügyfele nincs jól, de stabil az állapota, arról is beszélt, hogy péntekig adnak be egy indítványt, melyben az eljárás megszüntetését kérik.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sírig tartó önvád

Az ügyvéd azt is mondta, hogy Csilla számára nagyobb büntetés valószínűleg a sírig tartó önvádnál nem lehet, hiszen egy anya számára nincs is nagyobb fájdalom mint amikor elveszti a gyermekét, Csilla ráadásul végig is nézte a balesetet.

Nem hibáztatja volt párját

Az események hatására most megszólalt L.L. Junior is, Csilla exe, Dávidka édesapja. A zenész azt írta közösségi oldalán, hogy már egyáltalán nem hibáztatja a gyermekük halála miatt egykori kedvesét.

Elengedte a vádlást

“Életem egyik legnehezebb, de mégis legfelemelőbb döntését hoztam meg, amikor elengedtem a vádlást. Végzetes hibát követett el Csilla, soha sem fog begyógyulni Dávidka elvesztése , de már rég nem okolom és nem is hibáztatom őt emiatt.

Petíciót nyújtott be egy alapítvány

„Nekem az a legjobb, ha Lacika száz százalék anyai és apai szeretetben nő fel. És a tragédia után nagyon sokat dolgoztunk / dolgozunk ezen. Hallottam hogy petíciót nyújtanak be (egy szülői alapítvány) hogy mentsék fel, illetve ne kerüljön börtönbe!” – írja Junior.

A bírótól is ezt fogja kérni

A zenész azt írja, minden eszközzel támogatja Csillát és maga is ezt fogja kérni a bírótól, ha meg meghallgatják ezügyben.

Kiváló anya

„Így is okolja őt a lelkiismerete élete végéig, és cipelni is fogja ezt a terhet sajnos. Mindezek mellett én kiváló anyának tartom őt, akire szüksége van a kisfiúnknak”.

„Semmi nem hozza vissza a kisfimat”

„Kérlek támogassátok ti is őt, mert már semmi de semmi sem hozhatja vissza a kisfiamat és olyan rövid az élet ahhoz, hogy egy napig is megbocsátás vagy szeretet nélkül éljünk. Higgyétek el, én csak tudom… Isten gazdag áldásaiban erős és boldog napot kívánok mindenkinek” – zárja a posztját Junior.

Halálos gázolás

2019. augusztus 31-én egy zuglói gyalogátkelőhelynél elgázolta az úttestre kiszaladó Dávidkát egy szabályosan közlekedő autós. A kisfiú életéért órákon át harcoltak a mentősök, ám végül nem sikerült megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az anya végignézte kisfia halálát

A balesetet a szemtanúkon túl végignézte Dávidka bátyja, Lacika is, akit szerencsére hamar elvittek a helyszínről, az anya azonban végignézte gyermeke haláltusáját. L.L. Junior korábbi párja a baleset után azt mondta, kisfia kirántotta a kezét a kezéből és úgy szaladt át az úton.

Kiemelt kép: L.L. Junior – Forrás: TV2