Rendőrök és helyszínelők lepték el a Vas megyei lévő település egyik családi házát szerdán, amelyben egy nyolcvanas éveiben lévő házaspár él. Az idős férfit az egyik szomszéd találta meg, vérbefagyva. Minden jel arra utal, hogy az iszákos életmódot folytató felesége végzett a lebénult Laci bácsival.

Holttest egy családi házban

„2021. július 14-én, 9 óra 18 perckor arról érkezett bejelentés a Főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába, hogy Náraiban, egy családi házban egy férfit holtan találtak. A helyszíni szemle jelenleg is tart” – közölte szerdán a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elvitték az asszonyt a rendőrök

A rendőrség azt is közölte, hogy büntetőeljárás keretében vizsgálják az ügyet. Egyelőre annyit tudunk, hogy az idős férfi, Laci bácsi meghalt, feleségét, Marikát pedig egy óra körül rendőrök vitték el a házból. 

Szólt, hogy meghalt a férje

A 112press azt írja, az asszony szólt valakinek, hogy meghalt a férje. Az illető bement a lakásba és a szobában vérbe fagyva találta a drótkötőként dolgozó férfit.

Helyszíni felvétel – Forrás: 112press

Az asszony kiabált

Több utcabeli elmondta, hogy rendszeresek voltak a veszekedések, többnyire az idős asszony kiabált ittasan a férjével. Kedden este is óriási balhé volt a családi házban. A család ismerői szerint a tragédia kódolva volt.

Hangos volt tőlük a környék

Az idős asszony rendszeresen bántalmazta az agyvérzés után lebénult férjét. A rendőrök állítólag nem először járnak a nárai házban: a környéken élők elmondása szerint az idős házaspár gyakran és meglehetősen hangosan veszekedett, és a csetepaténak nem egyszer a rendőrök vetettek véget.

Vesztésre állt

A környékbeliek szerint Laci bácsi a három évvel ezelőtti agyvérzése után nehezebben mozgott, védekezni sem igen tudott, így egy-egy balhénál eleve vesztésre volt ítélve.

Verte a felesége

„Mindenki tudta itt, hogy mi zajlik. Laci bácsi agyvérzést kapott, lebénult, a beszéde is nehezen érthető volt. Marika néni rendszeresen szidta, verte. Pár éve kisbaltával ütötte az utcán” – mondta a 112press-nek az egyik szomszéd.

A rendőrök is többször jártak náluk

A szomszéd szerint rendőrök is többször jártak náluk. Olyankor Marika néni nagyon részeg volt. Elvitték, de ki is engedték. Borítékolható volt a tragédia Legutóbb másfél napja hétfőn este.

Nem gondoskodott a családjáról

„Laci bácsinak egy fia és egy lánya volt, illetve egy nevelt gyermeke. Marika néni elüldözte őket. A ruhájuk koszos volt, előfordult, hogy L. bácsi megszökött otthonról és az utcán kért ennivalót, annyira éhes volt. Ő is az alkohol rabja volt korábban, de az agyvérzése óta keveset tudunk róla – mesélte egy utcabeli. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a tragédia

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: 112press