Egy kezdő sofőr gázolta el öt embert Budapesten, a 3. kerületben kedd este. Az egyik gyalogos súlyosan megsérült. A 19 éves sofőr a helyszínen sokkot kapott, testéből szilánkok álltak ki.

Öt embert gázolt az autós

Öt embert gázolt el egy autós Budapesten, a 3. kerületben, kedd este. Az autót egy 19 éves lány vezette, aki nemrég kapott jogosítványt – írta a BudaPestkörnyeke.hu.

Lassan hajtott

Az elsődleges információk szerint a kezdő sofőr lassan hajtott, de így sem tudta elkerülni, hogy súlyos balesetet okozzon. Elgázolt öt, az úton sétáló embert, egyiküket jelenleg is koponyasérüléssel kezelik a Honvédkórházban. A többiek könnyebb sérülésekkel megúszták a balesetet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hátulról ütötte el

Az Opel Corsa típusú gépkocsi a Monostori úton a Nánási út irányából a Szentendrei út irányába közlekedett, amikor hátulról elütött öt, úttesten sétáló embert. A balesetben négyen megsérültek, őket a mentők kórházba vitték – írta a police.hu.

30 éve sötét van az utcában

„Itt lakom harminc éve és azóta nem értem, hogy miért nem lehet rendesen megvilágítani ezt az utat. Gyakorlatilag miután lemegy a nap, vaksötét lesz, sem a gyalogosok, sem az autósok nem látnak semmit” – panaszkodott egy környékbeli.

Egy nő feküdt a földön

„Kedden este egy nagy puffanást hallottam, azt hittem valaki a kocsijával nekicsapódott egy fának. Amikor kiértem a ház elé, azt láttam, hogy egy idősebb nő fekszik az úton és erősen vérzik a feje. Egy fiatal lány pedig, akiről később kiderült, hogy a sofőr volt, próbált segíteni neki és közben kiabált, hogy „segítség, valaki segítsen” – mondta a Blikknek az egyik szemtanú.

Sokkos állapotban volt a sofőr

„Hívta a mentőket is, de annyira sokkos állapotban volt, hogy átvettem én a telefont és nyugodtan elmondtam, hogy hol vagyunk és mit látok. A többi sérült az út szélén, a füvön ült. Szerencsére a vérző fejű hölgy egy idő után kinyitotta a szemét, akkor picit megnyugodtam, hogy talán nincs akkora baj” – mondta a szemtanú.

Vérzett a sérült feje

A környéken lakó azt mondta, hogy a mentők hamar megérkeztek, ellátták a vérzést, a hölgyet pedig beültették a mentőautóba. „Izgultam az asszony miatt, de közben a lányért is aggódtam, mert látszott, hogy nagyon rossz lelki állapotban van”.

Helyszíni felvétel – Forrás: police.hu

Szilánkok álltak ki a testéből

A sofőr testéből szilánkok álltak ki, ennek ellenére azt mondta a mentősöknek,  hogy az nem számít, csak a néni életét mentsék meg. „Aztán megjött a lány édesanyja, és akkor kitört belőle minden feszültség, elkezdett nagyon sírni” – idézte fel a történteket a szemtanú.

A sofőr nem ivott

A Blikk információi szerint a lány nem volt ittas, a sérültek azonban feltehetőleg fogyasztottak alkoholt. A helyszínen még másnap is műanyag söröspoharak hevertek. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: ezzel az autóval gázolta el a sofőr az öt gyalogost- Forrás: police.hu