Egy hírt, egy találkozást. A motorbalesetben életveszélyesen megsérült Drixler Ádám r. főtörzsőrmestert hosszas küzdelem után kiengedték a kórházból.

Szörnyű baleset

Két hónappal ezelőtt, 2021. október 22-én éjjel minden rendőr egyként gondolt a BRFK Motoros Alosztály járőrparancsnokára, amikor Drixler Ádám r. főtörzsőrmester szolgálati feladata ellátása során egy busznak ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Életveszélyes állapotban vitték kórházba

A járőrvezető kollégáival egy szurkolói buszt kísért Budapest 11. kerületében, az Etele úton, amikor a baleset történt. A mentők a helyszínen küzdöttek kollégánk életéért, majd életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ez is érdekelhet:

Nagyon szurkoltak érte

Ádám felépüléséért nap, mint nap izgultak a budapesti rendőrök, rendre visszatértek a kérdések; hogy van Ádám?

Karácsonyi csoda

“Örömmel jelentjük, hogy a hír, melyre oly sokat vártunk, karácsonyra megérkezett. Drixler Ádám r. főtörzsőrmestert kiengedték a kórházból.”

Ez is érdekelhet:

Ajándék

“Ádámot a kórház falain kívül motoros rendőreink várták a budapesti polgárőrökkel együtt, hogy újra üdvözölhessék. Nem is lehetne ennél szebb karácsonyi ajándék, Nekünk, rendőröknek.” – áll a police.hu által kiadott közleményben.

Egy videót is közzétettek az örömteli találkozás pillanatairól:

A felépült rendőr el is sírta magát

A videó tanúsága szerint a súlyos baleset után felépült rendőr kollégái üdvözlésétől meg is hatódott, látszik, a felvételen jól látszik, hogy végig a könnyeivel küszködött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: police.hu videorészlet