Halálra késelt egy 40 éves férfi egy másikat Budapesten, a XVII. kerületben szerdáról csütörtökre virradóra. Emberölés gyanúja miatt indult büntetőeljárás vele szemben.

7 percig volt szabadon

A rendőrségre éjfél után érkezett bejelentés, hogy megszúrtak egy férfit egy használaton kívüli házban. A rendőrök hét percen belül kiértek a helyszínre, a feltételezett elkövetőt elfogták és előállították – írja a rendőrség.

Kórházban meghalt

A sérült férfit a mentők kórházba vitték, de a szakszerű orvosi ellátás ellenére életét vesztette. A nyomozók az elfogott 40 éves férfit gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Vádemelés egy szörnyű kettős gyilkosságban

Vádat emeltek egy férfi ellen, aki fejszével megölte két lakótársát Diósdon. Ahogy arról a Kékvillogó.hu-n is beszámoltunk két férfit ölt meg egy 18 éves fiatalember még tavaly tavasszal.

Laktársak és ivócimborák voltak

A két áldozati egy diósdi házban lakott együtt. Egyikük régóta ismerte a vádlottat, így amikor az éppen csak felnőttkorú fiú tavaly év elején lakhatást keresett, befogadták magukhoz.

Bedrogozott

A vádlott 2020. április 23-án, az esti órákban alkoholt és kábítószert is fogyasztott, miközben a sértettek a saját szobáikban elaludtak. A fiatal férfi elhatározta, hogy mindkét szállásadóját megöli.

Éles fejszével

Ebből a célból magához vette az éppen napokkal előtte, kerti munkára megélezett fejszét, és a vele közös hálóhelyiséget használó, alvó férfira többször is lesújtott. Ezután átment a másik szobába és hasonlóan cselekedett.

Vérfürdő

Az ügyészség kiemelte: a bántalmazás miatt mindkét sértett nagy fájdalommal és vérveszteséggel járó, súlyos sérüléseket szenvedett el, amelyek közül több „csonkolásos jellegű” volt.

Szólt a rendőröknek

 A vádlott a gyilkosság után elsétált egy közeli benzinkútra, ahol alkoholt, üdítőt és ételt vett magának, majd visszatért a házhoz, és bejelentette a gyilkosságot a segélyhívón.

Különös kegyetlenséggel

 A Pest Megyei Főügyészség különös kegyetlenséggel, több ember sérelmére elkövetett emberölés miatt emelt vádat a fiatal férfi ellen – áll a közleményben.