A rendőrök őrizetbe vették egy férfit Miskolcon, aki három idős nő válláról tépte le a táskát Miskolcon.

Idős nőkre támadt

Kifosztás miatt járnak el a miskolci rendőrök egy 32 éves férfi ellen. Az illető december 14-én, 20-án és 22-én az esti órákban az utcán sétáló, idősebb nők válláról letépte a táskát, majd a zsákmánnyal elmenekült.

Jelentős volt a zsákmánya

A férfi mindhárom alkalommal több százezer forintot vett el az áldozataitól. A férfit a második napi portyája után fogták el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Betört, de semmit sem talált

 Egy 26 éves férfi december 21-én éjfél után pár perccel bement egy tatabányai orvosi rendelőbe, de nem talált semmit, így elmenekült. A rendőröket azonban riasztották, és elkezdték keresni.

Csavarhúzó és miegymás

A járőrök még ezen a napon 1 óra 25 perckor Tatabányán, a Lehel utcában egy üzlet ajtaja előtt meglapulva találtak rá. Betöréshez használható eszközök voltak nála, így őrizetbe vették.

Előállították

A férfit igazoltatták, nála szövet kesztyűt, csavarhúzót találtak a rendőrök, amit lefoglaltak. Mivel a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható volt a 26 éves D. Krisztián, ezért őt a Tatabányai Rendőrkapitányságra előállították.

Marad a fogdában

A 26 éves férfi a gyanú szerint 2021 decemberében ezen kívül három tatabányai intézménybe és három üzletbe is betört. A fiatalembert letartóztatták, azaz nem védekezhet szabadlábon.

Nyíregyházán drogdílert fogtak

A 30 éves férfit a rendőrök tetten érték, amint éppen kábítószert árult. A férfi nyíregyházi otthonában, és gépkocsijában lefoglaltak közel száz gramm különböző színű és állagú kábítószert, kimérésükhöz használt mérleget, és csomagolóanyagokat, és készpénzt is.

Ez is érdekelheti 

Címlapkép a rendőrség felvétele.