47 éves korában életét vesztette egy közismert magyar autóversenyző, miután autójával egy fának hajtott

Kedden történt

Kedden, egy személyautó fának ütközött Kecskemét határában, a Kiskőrösi úton, az Alsószéktói tanyák közelében. A járművet Kelő-Gere László, ismertebb nevén Latyak vezette.

Beszorult a kocsiba

A raliversenyző a járműbe szorult, a kecskeméti tűzoltók feszítővágó segítségével emelték ki onnan, majd átadták a mentőknek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kórházban még küzdöttek érte

A pilótát életveszélyes állapotban kórházba szállították, de életét nem tudták megmenteni, bő egy nap után meghalt.

A bejelentés

 

Tavaly egy versenyen történt halálos baleset

Képtelen feledni a tragédia sokkoló pillanatait és magát hibáztatja Dudás Gergő. A ralipilóta a magyar bajnokság miskolci futamának második gyorsasági szakaszán veszítette el uralmát az autója felett, lecsúszott az útról, s a balesetben meghalt a navigátora, Tóth Zsolt – írtuk tavaly nyáron.

Borzalmas pech

A mezőny tagjainak egybehangzó véleménye szerint abban a szituációban százból ha egyszer történik tragédia. Nem az „esés” volt borzalmas erejű a Bánkút és Mályinka közötti szakaszon, a bajt az autóba fúródó szalagkorlát okozta.

Ma történt

Letért az úttestről, és az árokban az oldalára borult egy személyautó a 3-as főút Nagyréde és Gyöngyös közötti szakaszán.

Itt is fának rohant egy autó

Fának csapódott egy személyautó Decsnél, a Tabánban, az 5113-as út 13-as kilométerénél. A balesethez mentők is a helyszínre érkeztek.

A címlapfotó a duen.hu felvétele.