A Bács-Kiskun megyei rendőrök az otthonában fogták el a kiskőrösi csalót, aki értékes kincseket halmozott fel a csalásaival. A rendőrök gépkocsit, ékszereket és készpénzt foglaltak le, de ingatlanokat is zár alá vettek.

Őrizetbe vették

2021. március 2-án, reggel vették őrizetbe a Bács-Kiskun megyei nyomozók azt a 44 éves kiskőrösi lakost, aki csalással szerzett hatalmas vagyont. Az értékes luxustárgyairól rendőrségi fotók készültek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiskőrösi férfi követett el csalást

Átverte a nőt

A nyomozás eddigi adatai szerint a csaló férfi 2019 májusától 2020 októberéig különböző kitalált történetekkel közel 290.000.000 forintot csalt ki egy kiskőrösi asszonytól. Átveréseivel különböző értékes tárgyakat tudott megszerezni: aranyláncokat, órákat, fülbevalókat és egyéb más ékszereket csalt ki a nőtől. EZT IS OLVASD EL: Lánykérésnek hitte a TEK kommandósainak akcióját a luxusban élő, milliárdos áfacsalással gyanúsított férfi barátnője – videó

Gyűjtötte az arany ékszereket

Aranyozott keresztet is szerzett magának

Otthonában fogták el

A különösen nagy kárt okozó csalás miatt a Bács-Kiskun megyei rendőrök nyomozást rendeltek el, amely során el is vezettek a szálak a 44 éves kiskőrösi férfihez, akit az otthonában fogtak el az egyenruhások. Ezt követően kihallgatták a férfit, aki tagadta a bűncselekmény elkövetését. EZ IS ÉRDEKELHET: Gyermekével együtt a csalásból megszerzett pénzt is ki akarta csempészni az országból – videó

Milliókat ért a zsákmány

Elkobozták a teli pénztárcáját is

Autót is lefoglaltak

Visszaszerezték az elcsalt vagyont

A vagyonvisszaszerzés érdekében a nyomozók több ingatlant is zár alá vettek, illetve nagy értékű gépkocsit, ékszereket és készpénzt foglaltak le a csalótól. Ezek után őrizetbe vették a férfit, majd kezdeményezték a letartóztatását. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Csalásból szerzett vagyon – Forrás: Police.hu