Körözik a TNT zenészét.  A rendőrségi nyilvántartás szerint Inti ellen ittas vezetés miatt adtak ki elfogatóparancsot.

Bajban a TNT zenésze

Ittas állapotban vezetett autót, a bíróság elfogatóparancsot adott ki a TNT együttesből ismert Zuber Krisztián Felicián, azaz Inti ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elfogatóparancsot adtak ki ellene

Police.hu-n körözött személyként írnak az előadóról, akinek a fotója is látható a rendőrség honlapján. Az elfogatóparancsot május 18-án kedden adták ki, a körözést a Fővárosi Törvényszék Büntetés Végrehajtási csoportja rendelte el – írja a Telex.

Őt körözi a rendőrség

Az egyik legnépszerűbb együttes volt

A TNT a kilencvenes-kétezres évek egyik népszerű popegyüttese volt, melyben Zuber mellett Dobrády Ákos énekelt. A két zenész gyermekkora óta ismerte egymást.

1996-ban kezdtek zenélni

Először 1996 nyarán mutatkoztak be egy válogatáslemezen Napszúrás címmel, amin hallható volt a TNT első dala a Bakancsdal.

Ez is érdekelhet

Újabb brutális hangfelvételek szivárogtak ki Fekete Dávid ügyében: halálfélelme miatt nem tudott kiszállni időben a volt megasztáros

17 lemezt adtak ki

Első önálló kislemezük a Rendőrnő volt, de ismertebb dalaik közé tartozott a Titkos üzenet, a Bolond, aki sír és a Nem jön álom a szememre is. Összesen 17 albumuk jelent meg.

Díjaik

A Silver Voice szakmai gáláján és az Ifjúsági Magazin közönség szavazásán az év felfedezettjei voltak. 1997 decemberében átvehették az első albumért járó aranylemezt, 25 000 db után, aminek a példányszáma később 40 000 fölé emelkedett. 1998-ban átvehették a MAHASZ Arany Zsiráf díját az év dance albuma (Bum Bum) kategóriában. Ezt a díjat átvehették a harmadik albumukért is (Három), szintén az év dance albuma kategóriában. 2003-ban Artisjus-díjjal jutalmazták őket.

Teltházas koncert

Az együttes 2011-ben sikeres teltházas koncertet adott a Budapest Sportarénában. A 2015-ös Vissza a Jövőben turnéjukat több, mint 100.000 ember látta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez volt az egyik legnépszerűbb daluk

Frissítés

Közben önként feladta madát a zenész aki elárulta, hogy egy 2018-as ügy miatt került fel a körözött személyek listájára. Akkor ittas vezetésen kapták, amit egy pénzbüntetéssel megúszott, ám elfejtett befizetni. Elmondása szerint ennek köszönhetően került fel a police.hu-ra tegnap, ám már intézkedett az ügyben, a rá kiszabott büntetést befizette.

Kiemelt kép: Inti – Forrás: RTL klub