A Dunába esett egy nő Angyalföldön A BRFK rendőrei egymásba kapaszkodva húztak ki a vízből egy 52 éves asszonyt.

Sodródott egy ember a vízbe

A rendőrségre 2021. május 18-án 17 óra 12 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest 13. kerületében, a Révész utcánál egy ember van a vízben és sodródik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt történt az eset

4 rendőr érkezett a helyszínre

A BRFK XIII. Kerületi Rendőrkapitányság járőrei, Szabó Fanni r. őrmester, Nyíri Tamás r. törzsőrmester, Balogh Bence r. őrmester és Krizsán János r. törzsőrmester három percen belül a helyszínre értek.

Kihúzták a nőt a vízből

A 4 rendőr egymásba kapaszkodva kihúzták a vízből az 52 éves nőt. A hölgyet betakarták, majd további ellátása céljából átadtak a mentőszolgálat munkatársainak.

Egyetemista fiút is mentettek

Május 15-én, szintén Budapesten, késő este érkezett az újabb riasztás, miszerint egy fiatal eddig ismeretlen körülmények között a Dunába esett.

Kimentették a vízből

A vízirendőrök perceken belül megtalálták a vízben sodródó egyetemista fiút, akit a hajóba emeltek, majd a partra vittek. Ezt követően a fiút mentők szállították kórházba.

Ez is érdekelhet

Szennyvízaknába dobta a 13 éves kisfiú a 3 éves unokaöccsét: most azt állítja a fiú, hogy otthon sem volt, amikor a tragédia történt

Hajóról estek a Dunába

A Ráckevei-Soroksári Duna mellékág 28-as folyamkilóméterénél 2021. április 10-én 15 óra 45 perc körül ismeretlen okból egy kisgéphajó vezetője és utasa is a vízbe esett.

Már nem lehetett a férfin segíteni

A két férfit horgászok segítették partra, de az utason már nem lehetett segíteni; a 65 éves férfi életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A másik férfit őrizetbe vették

A rendőrök a vízijármű vezetőjével szemben alkoholszondát alkalmaztak, ami pozitív lett, ezért a 30 éves férfival szemben a Budapesti Rendőr-főkapitányság Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság – őrizetbe vétele mellett – halált okozó vízijárművezetés ittas állapotban bűntett gyanúja miatt indított eljárást.

Kiemelt kép: illusztráció