Ahogyan arról a Kékvillogó is beszámolt  csoportosan elkövetett önbíráskodással gyanúsították meg a csütörtökön elfogott Tasnádi Pétert és két társát. A magyar Keresztapaként is elhíresült volt maffiavezért a bíróság péntek este hazaengedte, és elrendelték a bűnügyi felügyeletét. Tasnádinak nyomkövetőt kell viselnie, Pest megye területét pedig csak engedéllyel hagyhatja el.

Az ügyről

Az ügy előzménye, hogy Tasnádi Péter április 24-én Jászalsószentgyörgyre utazott, egy válófélben lévő férfi kérésére, akinek a volt felesége fogadta őket – írja a lap. A gyanú szerint a házaspár a korábbi közös otthonunk sorsáról folyt a tárgyalás, amelynek a végén megegyezés is született. A gyanú szerint Tasnádi Péter kihasználta a bűntetett előéletőből származó közismertésgét, illetve a társaságban érkező három személlyel látható fizikiai erőfölénéyét, így pszichikai kényszert alkalmazva félelmet keltett a válófélben lévő feleségben, majd rábírta, hogy írjon alá egy megállapodást a volt a férjével. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szó nem volt megfélemlítésről

A lap azonban most azt írja, hogy a sértettként feltüntetett volt feleség szerint szó nem volt megfélemlítésről. A nő azt mondja Tasnádi Péter úriemberként viselkedett, a három kísérője pedig a háztól távol, egy parkolóban várakozott. Az ügyben jelenleg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság nyomoz.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapcsolódó:

Videóban mesélt a történtekről

Tasnádi Péter, most a szabadlábra helyezése után egy YouTube-ra feltöltött videóban mesélt arról, miként is élte meg a TEK akcióját. A magyar Keresztapa szerint a TEK eljárása teljesen korrekt volt, mint mondja egyedül a vele együtt élő két nővel bántak „méltatlanul és aránytalanul” az őrizetbe vétele közben.

Alaptalan vádak

A volt maffiavezér szerint az ügy kapcsán szó nem volt fenyegetésről, sem pedig erőszakról, így pedig az önbiráskodás vádja is teljesen alaptalan, mint mondja ő csak békéltetni akarta a válófélben lévő párt.

Ez is érdekelhet:

Lehallgatják a telefonját

Tasnádi Péter a felvételen azt is elárulta, hogy máricus 8-a óta folyamatosan lehallgatják a telefonját, amelyre a bírói végzés június 5-ig adott engedélyt. Azonban biztos benne, hogy a lehallgatás a hivatalos lejárati dátum után sem fog abbamaradni.

Azt mondja nem fogják elítélni

Úgy véli, hogy az ellene felhozott vád alaptalan, így egész biztos abban is, hogy nem fogják elítélni. „Megnyugodhat az, aki szeret és korai az öröme annak, aki nem kedvel”– zárta gondolatait. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A teljes videó itt nézhető vissza:

Kiemelt kép: Tasnádi Péter – Forrás: YouTube videorészlet