Nem, nem elírás a név. A fenti képen látható, hölgy kinézetű urat Kolompár Zoltánnak hívják. Elfogatóparancsot adtak ki ellene. A Pesti Központi Kerületi bíróság adta ki a körözést, mert valamilyen oknál fogva nem akar börtönbe menni.

Felfújt száj, rúzzsal

Nagyon keresi a rendőrség a képen látható, kissé felfújt és rúzsozott szájú, Kolompár Zoltán nevű személyt. A Pesti Központi kerületi bíróság adta ki a körözést, kábítószer-kereskedelem miatt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Drogot árult

A felfújt szájú, rúzsozott, hosszú hajú Zoltán tehát drogot árult és lebukott. A büntetése 5-10 év is lehet, ha bűnszövetségben követte el a bűncselekményt. Ha “csak” simán drogot árult, akkor pár évvel megúszhatja.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A rabok is meglepődnének

A rendőrség közleménye szerint a körözést a 8. kerületi rendőrkapitányság folytatja le, vélhetően a lakcíme alapján ehhez a kapitánysághoz tartozik. Egy biztos: Kolompár Zoltán nem akar börtönbe menni, ahogy elnézzük a fotóját, ezen egyáltalán nem is kell csodálkozni, hiszen talán a többi rabtól jobban fél, mint a bezártságtól. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép forrása: rendőrség