Amint arról a Kékvillogó is beszámolt a minap letartóztatták egy hónapra a nyírkátai gyilkosság gyanúsítottját, aki ellen emberölés bűntette miatt indult eljárás. A 31 éves férfi szombat hajnalban csalta ki a házból a nőt, majd a hajánál fogva a közeli erdőbe vonszolta és vélhetően egy zsineggel megfojtotta. A nő hat hónapos terhes volt, holttestét a helyiek találták meg. Most megszólalt a brutálisan kivégzet nő testvére.

Végzett a vele

Ahogyan azt portálunk is megírta az agresszív férfi megölte a tőle állapotos volt feleségét. A 34 éves nő néhány nappal a brutális gyilkosság előtt elhagyta az a bántalmazó férfit és egy barátnőjéhez menekült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az erdőben találták meg

„Az édestervérem meggyilkolta az élettársát. Az egyik barátnőjénél lakott. Úgy történt, hogy kihívta a házból, valami gyógyszer miatt. Elhúzta, úgy ölte meg” – nyilatkozta a Tényeknek a férfi testvére.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kicsalta a házból

A 31 éves férfi szombat hajnalban csalta ki a házból a nőt, majd a hajánál fogva a közeli erdőbe vonszolta és vélhetően egy zsineggel megfojtotta. A nő hat hónapos terhes volt, holttestét a helyiek találták meg.

A magzat életét sem tudták megmenteni

„10-12 méterről láttam, hogy ott fekszik. Odamentünk, a feje be volt takarva, én azt hittem, hogy még lélegzik. Mondom, ha lehet rajta segíteni, akkor segítek. Utána már azt vettem észre, már a hasa sem mozgott” – nyilatkozta egy szemtanú.

Elfogták a férfit

A gyilkos egyébként elmenekült, szombat délután fogták el a rendőrök. A 31 éves nyírkátai férfit őrizetbe vették, kedden pedig letartóztatták.

Megszólalt az áldozat testvére

A szörnyű tragédia kapcsán most megszólalt az áldozat testvére, Mária, aki elmondta az édesanyjuk sokkos állapotban van, de neki is nagyon nehéz, azonban igyekszik tartani magát, a két kicsi gyermeke miatt.

Pénzt gyűjtenek

„Nagyon nehéz ez. Tudni, hogy milyen kínok között vette el az életét. Kicsalta az útra, aztán ki tudja hány ház udvarán keresztül húzta áta hajánál fogva. Szó szerint kivégezte a testvéremet és aztán még meg is gyalázta. Igen, megerőszakolta. Sajnos ezt is elmondták a rendőrök.” – magyarázta Mária, aki most pénzt gyűjt, hogy tisztességesen el tudják temetni a testvérét. „Ssak egy tisztességes, szerény temetést szeretnénk neki

Bíznak az igazságszolgáltatásban

„Bízom az igazságban. Ez a gyilkos két ember életét vette el! Remélem olyan büntetést kap, ami enyhíti a fájdalmunkat, minimum 10 év feletti börtönbüntetést vagy életfogytiglant” – mondta Mária, aki tart attól, hogy a férfi elmebetegségre hivatkozva próbálja majd megúszni a börtönt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Így lehet segíteni

A család számlaszáma: 11773346-02973218 Szamkó László

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: TV2