Borzalmas dolog történt az egyik budapesti beváráslóközpontban. Egy férfi lezuhant a Mammut negyedik emeletéről.

Lezuhant

A tragikus hírről a Blikk számolt be, mint írják a borzalmakról egy olvasó tájékoztatta a lapot. Elmondása szerint egy idős néni lett először figyelmes arra, hogy a negyedik emeletről zuhanni kezd egy férfi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Férfi lehetett

A szemtanú elmondta, ő maga a mellékhelyiséget kereste, ezért ment be a bevásárlóközpontba, ám amikor odaért már látta a rendőröket, akik a földszinten felállították a helyszínelő sátrat, valamint letakarták a férfinak látszó holttestet. A hatóságok lezárták az épületet is.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ijedtség

„Megrázó volt ennyit is észlelni az esetből. Nagyon megijedtem. Az idős néni azt mondta a rendőröknek, azt látta, hogy a férfi ugrik, majd egy óriási csattanást hallott” – magyarázta a portálnak a szemtanú.

Nem bűncselekmény

A rendőrség időközben megerősítette a történteket, valamint közölték, nincs bűncselekményre utaló jel, idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Borsban egy fiatal fiú akart véget vetni az életének

A Kékvillogó számolt be róla, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. május 27-én 19 óra 30 perc körül érkezett a bejelentés, hogy egy fiatalember Tiszaújvárosban, az Örösi úton egy fára felakasztotta magát. 

Siettek a rendőrök

A bejelentést követően a helyszínre érdekezett rendőrpáros – Répási Bertalan r. zászlós és Csorba Attila r. főtörzsőrmester a Mezőcsáti Rendőrőrs körzeti megbízottjai – azonnal megkezdték a segítségnyújtást, illetve az életmentést. Az egyik rendőr a fiú testét megemelte a másik pedig levágta a nyakára csomózott nyakkendőt, majd a földön stabil oldalfekvés pozícióba helyezték.

Kórházba vitték

A gyors és hatékony reagálás eredményeként a körzeti megbízottak – a már lélegző és eszméleténél lévő – fiatalt átadták a mentőszolgálat munkatársainak, akik további ellátás céljából kórházba szállították.

Az Árpád hídról esett a Dunába

Amint azt a Kékvillogó is megírta május 22-én, hétfőn reggel bejelentést kapott a Budapesti Rendőr-főkapitányság arról, hogy egy személy van a Dunában az Árpád hídnál. A gyors beavatkozásnak köszönhetően sikerült kimenekíteni a folyóból.

A vízirendészet sietett a férfi segítségére

A Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság beosztottai, Morvai József törzszászlós, Pál Anita főtörzsőrmester és Bor Szabolcs őrmester indult a fiatalemberért, hogy kimentsék. Néhány perc alatt ott voltak a bejelentés helyszínén.

Kiderült, hogy ki volt a vízben

Egy 18 éves budapesti fiatalemberről volt szó, aki eddig nem ismert körülmények között esett a Dunába. A férfit kimentették a vízirendészek, a hajóba emelték. Ezt követően átadták a mentőszolgálat szakembereinek, ők pedig kórházba szállították. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ha segítség kell

Ha Önnek vagy valakinek a környezetében segítségre van szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: Mammut – Forrás: BPK