Egy hatfős galeri kezdett el üvöltözni Opitz Barbival kedden este az egyik ismert fővárosi bevásárlóközpontban. A nő haját megrángatták, miközben trágár szavak kíséretében azzal fenyegették meg őt és barátját, hogy nem hagyják el élve az épületet.

Félelmetes incidens

Csak a biztonsági szolgálat segítségével tudta elhagyni az épületet az ismert magyar énekesnő, miután nyíltan inzultálni kezdte őket egy fiatalokból álló csoport kedden este a főváros egyik legnagyobb plázájában – írja a Bors. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem úgy néz ki, mint a videókon

Opitz Barbi éppen barátjával VV Greggel – más néven Ken babával – volt az épületben. A lány haját megtépték, körme pedig annyira felszakadt, hogy orvosi ellátásra szorult. Az egyik szemtanú azt mondta, egy hatfős, fiatalokból álló csapat kezdett el kötekedni az énekesnővel és a barátjával. Ahogy hallottam, a külsejébe kötöttek bele, azt szajkózták, hogy nem úgy néz ki a videóin, mint az életben – idézte fel.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem reagáltak

A nő és barátja igyekezett nem reagálni a sértő megjegyzésekre, s továbbmentek. Még egy boltba is betértek, de az agresszív banda oda is követte őket és trágár szavakat kiabáltak feléjük. „Miután Barbi és a barátja nem reagált a beszólásokra, az egyik lány megragadta az énekesnő haját, és a fejét hátra rántotta”.

Halálos fenyegetéseket is kaptak

„Úgy láttam, itt szakadt el a cérna, mert ezt már nem hagyta annyiban, és a táskáját meglendítve próbált kiszabadulni támadója kezei közül. Barbinak elkezdett vérezni a keze, úgy láttam, mintha több körme sérült volna meg. Egyre jobban eldurvult a helyzet, mert a fiatalok elkezdtek fenyegetőzni, hogy nem jutnak ki élve a központból, és elkezdték őket köpködni is” – elevenítette fel a rémisztő perceket.

Az őröknek is nekimentek volna

Később aztán a támadókhoz még ketten csatlakoztak, így nyolc fős lett a támadó banda. A szemtanú szerint olybá tűnt, verekedés lesz az incidensből. „Az egyik üzlet munkatársa hívta oda a biztonsági szolgálatot, de még az őröknek is megpróbáltak nekimenni a fiatalok. Rengetegen vették őket körbe. ”

Ellátták a sebeket

„Amikor az énekesnő családját szidták, nem tűrt tovább, és az egyik lány felé elindult, ekkor újra megtépték és köpködték. Ekkor sietett a barátja a védelmére. Volt dulakodás, lökdösődés, aminek végül az vetett véget, hogy Ken baba kihívta a rendőrséget. Biztonsági szolgálat kísérte ki őket, miután még Barbi sebeit az egészségügyi ügyeletes szolgálat ellátta – értesült a lap.

Az érintettek nem nyilatkoztak

A Bors megkereste mindkét érintetteket. Az énekesnőt nem sikerült elérni, VV Greg azonban nem tagadta a történteket, ám nyilatkozni nem szeretett volna a részletekről. Ám 24 órán keresztül elérhető Instagram-sztorijában maga számolt be részletesen, hogy pontosan mi is történt.

Az emberek nem segítettek

Bejegyzésében többek közt azt kifogásolta, hogy „óriás tömeg tátotta a száját”, amikor eszkalálódott a konfliktus, s senki sem segített nekik. Végezetül aztán a rendőrség kihallgatta mindkettejüket, s ezt követően biztonságosan kikísérték őket az épületből.

Már vásárolni sem lehet elmenni

„Az, hogy az ember már nyugodtan nem tud elmenni vásárolni sem és nem csak verbálisan abuzálnak, de tettlegességig is elfajul a dolog az azért azt gondolom nonszensz!” – jelentette ki indulatosan VV Greg, megjegyezve, hogy még soha életében nem keveredett ilyen jellegű konfliktusba.

Ismét leszerepeltek az emberek

Egyúttal megköszönte az egyik üzletvezetőnek, a biztonsági szolgálatnak, valamint a rendőrségnek a segítséget. „Az emberek meg ismét leszerepeltek… nem segítettek…. csak bámultak, mint barom az új kapura” – zárta dühödten sorait. A hatóságok egyelőre nem közölték, hogy milyen eljárás indult az ügyben, s hány embert hallgattak ki gyanúsítottként. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

(Kiemelt képünk forrása: Instagram.)