Egy férfi idén nyáron egy hajnali időpontban egy Győrhöz közeli faluban  a teherautójával keresztbe állt az úton, majd baltával a kezében a nő autójához sétált, ahol fenyegetni kezdte őt.

Hová lett a fa?

A 70 éves férfi a nőtől a korábban neki bérbeadott ház udvaráról eltüzelt tűzifa ellenértékét, 100.000 forintot követelte.

Nem ment el

Mikor a nő közölte, hogy rendőrt fog hívni, a férfi visszaült a teherautója vezetőfülkéjébe és a járműben várakozott azért, hogy a nő és a vele együtt utazó édesanyja ne tudjanak tovább haladni.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A többi autót átengedte

A teherautóval csak akkor hajtott arrébb, mikor az úton egy másik autó is érkezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A kisteherautó

8 év is kinéz neki

A Győri Járási Ügyészség a férfit felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettének kísérletével vádolja. Vele szemben nyolc év szabadságvesztés is kiszabható.

Ez érdekelheti, nyílt utcán támadtak egy nőre

Címlapfotó: az ügyészség felvétele.