Kicibálták és a nyílt utcán agyba-főbe verték egy 49 éves nőt Baranya megyében. A bántalmazott nő súlyos sérüléseket szenvedett, esélye sem volt két támadójával szemben.

Súlyosan megsérült

A döbbenetes esetről a police.hu számolt be, mint írják a 49 éves székelyszabari nő az eset során súlyosan megsérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A szóváltás fajult el

A nyomozók gyanúsítottként hallgattak ki egy 56 és egy 27 éves helyi nőt, akik a gyanú szerint 2021. szeptember 15-én délután Székelyszabarban, az István utcában előzetes szóváltást követően egy ház udvaráról, a ruhájánál fogva kirángattak egy nőt az utcára, majd ott bántalmazták. Az esett során a nő súlyosan megsérült.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nyomozás indult

A rendőrök elfogták a feltételezett elkövetőket és előállították őket a rendőrkapitányságra. Ellenük súlyos testi sértés miatt nyomoz a Mohácsi Rendőrkapitányság.

Ez is érdekelhet:

A nyaraláson egy férj bántalmazta a feleségét

Amint azt a Kékvillogó is megírta Balatonberényben bántalmazta feleségét egy szegedi férfi, őt a marcali rendőrök őrizetbe vették.

Földre lökte és ütni kezdte a nőt

Az ügy adatai alapján egy szegedi házaspár nyaralás céljából érkezett Balatonberénybe, ahol 2021. szeptember 14-én éjszaka, a férj egy előzetes szóváltást követően a földre lökte, majd öklével ütlegelni kezdte felesége fejét. 

Már többször megtörtént

Az adatgyűjtés során a nyomozók megállapították, hogy nem elszigetelt esetről van szó, a házastársak együttélése során a 40 éves férfi korábban már többször is tettleg bántalmazta a szintén 40 éves párját, írja a police.hu.

Elfogták

Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt a helyszínen elfogták és előállították a Marcali Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vétele mellett kapcsolati erőszak bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd előterjesztést tettek letartóztatása. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik