Életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat azzal a nővel szemben, aki ittasan egy konyhakéssel mellkason szúrta az élettársát.

Együtt éltek

A pár 2018 óta él élettársi kapcsolatban Hajdúböszörményben, de már hosszabb ideje kölcsönösen féltékenykedtek egymásra és anyagi gondjaik is voltak, ezért folyton veszekedtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Keresztelőre mentek

2020. június 6-án a keresztelőre voltak hivatalosak a később megszúrt férfi családjánál. A rendezvényen jelen volt a nő is, azonban a párja későn, az esti órákban érkezett meg.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Italoztak

Az este folyamán mindketten sokat ittak, majd veszekedni kezdtek. A vita hevében a nő megpofozta a férfit, majd később egy partvisnyéllel megütötte a hátát úgy, hogy a nyél eltört. 

Előkerült egy kés is

Később az asszony dühe fokozódott, ezért az asztalról felvett konyhakéssel rátámadt a sértettre, dulakodtak, mindketten a földre estek, majd a nő megszúrta a férfi mellkasát.

Meghallhatott volna

A nyomázás megállapítása szerint a szúrás után reális lehetősége volt az életveszélyt okozó sérülés kialakulásának.

Tényállás

A Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség a szabadlábon védekező nő ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat.

Ha beismeri, kevéssel megússza

A főügyészség felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását javasolta és enyhe büntetést akkor, ha a nő a terhére rótt bűncselekmény elkövetését a beismeri és lemond a tárgyaláshoz való jogáról.

Egy brutális gyilkosság története

Nagyon csúnya Veszprém megyei történet

Folyamatosan zaklatta és terrorizálta családját egy férfi. 2011 óta éltek együtt, és bár volt 4 gyermekük a férfi folyamatosan ivott. Az asszony Tiszafüredről Veszprém megyébe menekült. A férfi ide is követte. Egy alkalommal közösen autóztak amikor az úton ismét indulatos lett. Tüskevár környékén az autóban ülő 15 éves nevelt fia közölte, hogy ha nem áll meg, kihívja a rendőrséget, mire a férfi megállt, kirántotta az autóból a fiút és többször megütötte majd másik gyerekét is bántotta. A férfit külföldön fogták el.

Fotónk illusztráció, Markus Spiske fotója a Pexels oldaláról.