Nyerges vontató ütközött kisteherautóval a 81-es főút és a 7-es főút csomópontjában Székesfehérvár határában, a Szent Flórián körúton. A kisteherautó az ütközés következtében a szalagkorlátnak csapódott.

Baleset egy fontos fővárosi utcában

Összeütközött két személyautó Budapest II. kerületében, a Gábor Áron utcában. A mentési munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Leállt a villamos

A 42-es villamos teljes vonalán baleset miatt a 194M autóbusszal lehet közlekedni – közölte a BKK. Egy személyautó ütközött villamossal a XIX. kerületben, az Ady Endre úton a Petőfi utcánál.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A 18. kerületben nagy ellenőrzéseket tartottak

A rendőrök két járművezetőt elfogtak, mert a bíróság elzárásukat rendelte el mert nem fizették be a szabálysértési bírságukat. Az egyenruhások három esetben szabálysértési feljelentést tettek engedély nélküli járművezetés és gépjármű lejárt műszaki érvényessége miatt, hat esetben pedig helyszíni bírságot szabtak ki forgalomból kivont jármű használata, kötelező gépjármű-biztosítás hiánya miatt, illetve mert a járművezető nem tartotta magánál jogosítványát. Kilenc sofőr nem használt biztonsági övet, ők közigazgatási bírságot kaptak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Csupa kék volt minden

Autóbalesetet szenvedett a Kétfarkú Kutya Párt elnöke. Kovács Gergely a balesetet sértetlenül megúszta, a mellette ülő Döme Zsuzsanna, a Kutyapárt társelnöke viszont megsérült a légzsáktól. Az autóban kék festék volt és ez kiömlött, így az teljesen beborította a két politikust.

Rejtély, hogy mi történt pontosan

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi történt, mert egy sima úton rohantak egy oszlopnak. A rendőrség hivatalosan úgy fogalmazott: “eddig tisztázatlan körülmények között lehaladt az úttestről és egy betonoszlopnak ütközött”, a jármű utasa szenvedett orvosi ellátást igénylő sérülést.

Statisztika

Fotónk illusztráció.