A Győri Fellebbviteli Főügyészség egyetért azzal, hogy 12 év börtönt kapjon az a férfi, aki ittasan közlekedési balesetet szenvedett, hazagyalogolt, s oroszlányi közös otthonukban megölte a bátyját.

Még jogsija sem volt

A Tatabányai Törvényszék az elkövetőt emberölés bűntette és ittas járművezetés vétsége miatt 12 év börtönbüntetésre, 2 év közúti járművezetéstől eltiltás büntetésre, mellékbüntetésül 8 év közügyektől eltiltásra ítélte. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Verekedett testvérével

A vádlott ittasan vezette gépkocsiját. Hazaérve dulakodott a testvérével – a sértettel -, akit egy 33 cm pengehosszúságú bajonett-késsel mellkason szúrt. A testvér a szúrás következtében meghalt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Beismerte

A vádlott beismerte a bűncselekmények elkövetését és lemondott a tárgyaláshoz való jogáról, melyet a bíróság elfogadott.

Nincs enyhítő körülmény

Az ügyészség szerint az elkövető többszörösen büntetett előéletű, felfüggesztett szabadságvesztés próbaideje alatt állt, ittasan, különösen veszélyes eszközt használva, közeli hozzátartozója sérelmére követte el az élet elleni bűncselekményt.

Ez is érdekelheti

Késsel támad volt élettársára

Egy külföldi munkavégzésből hazatérő nő péntek délután találkozott volt élettársával Szegeden. Az alkohol és drog hatása alatt álló asszony vitába keveredett a férfivel, akit ezt követően kétszer késsel mellkason és kézen szúrt. A sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett.

Letartóztatták

Az életveszélyt okozó testi sértés bűntette, valamint a kábítószer birtoklásának vétsége miatt indult eljárásban a járási ügyészség a szökés, elrejtőzés továbbá a bűnismétlés veszélyére figyelemmel indítványozta a nő letartóztatásának elrendelését.

Fotónk illusztráció