Összeütközött három kamion dél körül az M1-es autópálya Hegyeshalom felé vezető oldalán, a 29-es kilométer közelében, Herceghalom és Bicske között.

Tűzoltók a helyszínen

A balesethez tűzoltók mentek, az érintett útszakaszon torlódásra és forgalomkorlátozásra kell számítani.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Tanács

A személyautóval közlekedőknek érdemes, a 22-es jelű kijáratnál lévő Sasfészek-tó pihenőhelynél az 1-es főutat választani. A kamionok műszaki mentésének idejére néhány percre megállíthatják a forgalmat – írja az Útinform.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A 7-es úton is volt baj rendesen

Nyerges vontató ütközött kisteherautóval a 81-es főút és a 7-es főút csomópontjában Székesfehérvár határában, a Szent Flórián körúton. A kisteherautó az ütközés következtében a szalagkorlátnak csapódott.

Párás volt a szélvédő, elütötte a gyalogosokat

A 22 éves sofőr Székesfehérváron párás szélvédővel indult el autójával. Egy útkereszteződésnél nem vette észre két gyalogost, akiket elgázolt. A balesetben mindkét gyalogos megsérült. Az autóvezető ellen eljárás indult.

Ezzel az autóval gázolt

Ez is érdekelheti