Szalagkorlátnak csapódott egy kisteherautó az M0-s autóút 37-es kilométerszelvényénél, Vecsés térségében, az M31-es autópálya felé vezető irányban. A jármű vezetője beszorult, a tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

Rosszul lett

Egy magyar Toyota Dyna kisteherautó a belső sávban ment amikor a vezetője rosszul lett. Kifelé sodródott a külső sávba, telibe talált egy lengyel kamiont, majd tovább csúszott, neki a szalagkorlátnak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

A lengyel kamion

Fotó: G.K./Kékvillogó.hu

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Feszítővágó kellett

A sofőr egyedül utazott, beszorult a fülkébe, a fővárosi hivatásos tűzoltók feszítővágóval szabadították ki, majd átadták a mentőknek.

Azért ehhez kellett egy kisebb csoda is

Fotó: G.K./Kékvillogó.hu

Be volt kötve

A Kékvillogó.hu úgy tudja, hogy csak könnyebben sérült, valószínűleg azért is, mert használta a biztonsági övét.

Búzaföldre rohant

Letért az úttestről, a búzatáblába hajtott, majd többször megpördülve állt meg egy gépkocsi az 1-es főút 167-es kilométerszelvényénél. A járműben csak a vezetője utazott, akit a mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók és a mentők együttes erővel szállítottak hordágyban a mentőautóhoz.

Égett a kamion

A székesfehérvári hivatásos tűzoltók megfékezték a lángokat annak a kamionnak a pótkocsiján, amely a Pákozdot és Sukorót összekötő út 10-es kilométerszelvényénél, az M7-es autópálya pákozdi lehajtójánál gyulladt ki. A helyszínre egy targonca érkezett, amelynek segítségével megkezdték a kamion szállítmányának lepakolását.

Baleset Székesfehérváron

Összeütközött két gépkocsi Székesfehérváron, a Budai úton, a Topolyai utca közelében. A baleset következtében az egyik autóba beszorult egy utas, a város hivatásos tűzoltói feszítővágóval kezdték meg kiszabadítását.

Ez is érdekelhet