Pihenőhelyet használva előzött meg két autót egy sofőr az 1-es úton Biatorbágynál. A manőverre bőven ráillik az életveszélyes jelző.

Őrült

A versenypályákon is tiltott előzést egy autóból vették fel. Jól látható, hogy a fehér dzsip vezetője hajmeresztőó előzésbe kezd egy pihenőhyelen keresztül. Az esetet a Bpiautosok.hu olvasója rögzitette Biatorbágy felé haladva. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Videón a döbbenetes manőver

Az M1-esen történt

Összeütközött két gépkocsi az M1-es autópályán a főváros irányában, Lébény térségében hétfőn kora délután, a baleset miatt torlódik a forgalom – közölte az Útinform. A baleset a 147-es kilométernél történt, csak a leállósávon halad a forgalom. Több kilométeres a torlódás.

A közúti balesetek száma Magyarországon (2011-2021)

A 8-as úton is

Szalagkorlátnak hajtott egy személyautó a 8-as főút 36-os kilométere közelében, Öskü térségében, a Várpalota felé vezető szakaszon. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Baleset a 17. kerületben

Összeütközött két személyautó, majd az egyik jármű betonkerítésnek csapódott Budapest XVII. kerületében, a Lőrinci út és a Kisfaludy utca találkozásánál. Az érintett szakaszon forgalmi akadály alakult ki.

Megint egy motoros, autós ütközés

Motorkerékpárossal ütközött össze egy személyautó Létavértesen, a Kassai utcában, a Szél utca és az Irinyi utca közötti szakaszon. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Szalagkorlátnak rohant

A belső szalagkorlátnak ütközött egy gépkocsi az M3-as autópálya 204-es kilométerszelvényénél, Hajdúnánás térségében, a Budapest felé vezető irányban. A járműben csak a vezetője utazott. A nyíregyházi hivatásos tűzoltók mellett a társhatóságok is kiérkeztek a helyszínre, ahol a külső sávon és a leállósávon halad a forgalom.

Az árok volt a végállomás

Árokba hajtott, és egy útjelző táblát is kidöntött egy személyautó Kapuvár és Kisfalud között, a 8611-es út 6-7-es kilométere között. A kapuvári hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. Az érintett szakaszon forgalmi akadályra kell számítani.