Vádat emelt az ügyészség azzal a férfival szemben, aki fém csövekkel ütötte feleségét, majd megölte. Az eset Szegeden történt.

Nem éltek együtt

A vádirat szerint a vádlott és a sértett között már közel egy éve megszakadt a házastársi kapcsolat. Ennek ellenére a férfi a nő közelében maradt, az utcára kerülve a korábbi közös lakóhelyük lépcsőházában töltötte az éjszakákat, ingóságait és ruházatait is ott tárolta.

Távoltartás is volt már

A férfival szemben zaklatás gyanúja miatt a bíróság távoltartást is elrendelt a sértett vonatkozásában, azonban ennek hatálya a bűncselekmény elkövetésekor már nem állt fent.

Panzióba mentek

A férfi és a nő április 21. napján személyes találkozót beszéltek meg, egy szegedi panzióban béreltek szobát.

Csövekkel verte

Kora délután a sértett és a férfi között szóváltás, majd dulakodás alakult ki, melynek során a férfi felvett két csövet és azokkal a sértettet ütni és szurkálni kezdte. A férfi ezt követően az ütések hatására földre kerülő nőt megölte.

Szóltak a rendőröknek

A Délmagyar.hu akkor azt írta: a férfi a gyilkosság után elhagyta a szobát, majd a szálláshely tulajdonosának elmondta a történteket, aki értesítette a rendőröket. A férfi nem próbált menekülni, a panzióban fogták el a rendőrök.

Volt már ehhez hasonló eset

Hasonló tragédia 2020 novemberében történt Szegeden. Akkor Subasán ölte meg a feleségét egy 38 éves férfi. Az asszony nyolc hónapos terhes volt. Az udvaron végzett a nővel, ott találtak a holttestére. A Kékvillogó.hu-n így számoltunk be az ügy bírósági tárgyalásáról.

Emberölés

A főügyészség a vádlottat emberölés bűntettével vádolja. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Ez is érdekelhet

Címlapfotó a rendőrség felvétele.