Szerdán megkezdődött a Szegedi Törvényszéken annak a különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel, valamint magzatelhajtással vádolt szerb-magyar kettős állampolgárságú férfinak a büntetőpere, aki valósággal szétkaszabolta a várandós feleségét 2020 novemberében.

Megszúrta terhes feleségét

A válást tervező férfi 2020 november 6-án reggel, szegedi otthonuk hálószobájában támadt késsel a hét hónapos terhes feleségére. A védekező nőt több mint harmincszor szúrta meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt a nő

Elsősorban a fejét és a felsőtestét támadta, olyan erővel, hogy az egyik kés pengéje is eltört. A szúrások közül több a magzatot is elérte. A nő a helyszínen életét vesztette, és a magzat is elhalt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A férfi elvitte a kislányt

A gyilkosság alatt a hálószobában volt a házaspár közös, három és fél éves kislánya is, akit ezután a férfi felkapott, gépkocsiba ültetett, és elhagyta a helyszínt.

Személyiségzavarban szenved

A férfi az édesanyjához ment, aki értesítette a rendőrséget. Az elkövető paranoid személyiségzavarban szenved, ami korlátozza beszámítási képességét. A főügyészség tényleges életfogytig tartó szabadságvesztést kért a férfire.

9 évig éltek együtt

A férj a bíróság előtt szerdán úgy fogalmazott, hogy érthetetlennek tartja a történteket, mert kilenc éve harmonikus, kiegyensúlyozott kapcsolata volt a feleségével.

A szomszédok aggódnak a kislányért

„Legutóbb Arnold és Gabika a kislányukkal kézen fogva sétált az utcánkban. Körülöttük ugrált a két kutyájuk, Berta és Leó. Semmi előjele nem volt a közelgő tragédiának. Nagyon aggódunk Jázmin sorsa miatt, nem elég, hogy végignézte az édesanyja halálát, most elkerült az otthonából, és nagyon sokáig nem láthatja majd az édesapját” – mondta a szomszéd a gyilkosság után.

Jázmin a nagymamához kerül

A 3 éves kislány sorsa rendeződni látszik. Nem kerül állami gondozásban, a Békéscsabán élő nagymamája neveli majd.

Válni akart

A férfi a bíróságon azt mondta, a tragédia előtt félelemben élt, úgy érezte, megfigyelik, csak hirtelen felindulásból fordult ügyvédhez a válás érdekében.

Álmában ölte meg a feleségét

Nem tudott magyarázatot adni a gyilkosságra, azt mondta azonban, felesége még aludt, amikor először megszúrta. A tárgyalás szakértők meghallgatásával májusban folytatódik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: police.hu