Gyermeke élesztette újra egy gyulai horgászt. Az eset vasárnap délután történt. Az apa pecázás közben lett rosszul.

Horgászni voltak

Egy 55 év körüli férfihez kértek segítséget a mentőktől, aki horgászat közben lett rosszul Gyulán. A beteg a Rákóczi tónál pecázott fiával, amikor összeesett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Már nem lélegzett

A tapasztalt mentésirányító instrukciói alapján a bátor fiú megvizsgálta édesapját, aki már nem lélegzett. Bár nagyon megrémült, a telefonon kapott utasítások szerint rögtön újraélesztésbe kezdett, amit a perceken belül helyszínre érkező mentők emelt szinten folytattak – írják a mentők a közösségi oldalukon.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Sikerült kórházba vinni

Az időben megkezdett mellkasi nyomások rövid időn belül sikerre vezettek és végül stabil állapotban szállíthatták kórházba a férfit.

Köszönet

A rendőrök a Facebookon keresztül gratuláltak a fiúnak és természetesen mindenkinek, aki segített a férfi életének megmnetésében.

A poszt

Hasonló eset Csongrád megyében is

Egy 50 év férfi lett rosszul teniszezés közben, sporttársai azonnal a beteg segítségére siettek. A sportolók, a telefonon kapott utasítások alapján rögtön megkezdték az újraélesztést.

Visszanyerte eszméletét

Az érkező mentősök segítségével a beteget stabil állapotban szállíthatták kórházba. Mitöbb, a kórházba vezető úton már az eszméletét is visszanyerte

Címlapfotónk illusztráció.