A Kőröshegyi völgyhídról készült leugrani egy 20 éves férfi, a rendőrök még éppen időben érkeztek, így sikerült megakadályozni a tragédiát.

Bejelentés érkezett

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2022. március 4-én 11 órakor a Kőrőshegyi völgyhídról érkezett bejelentést, mely szerint az M7-es autópálya jobb oldalán, a szalagkorlát mögött Fonyód irányába gyalogolt egy férfi. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Perceken belül a helyszínen

A balatonvilágosi autópályarendőrök percek alatt a helyszínre értek, de hiába kérdezték, a fiatal nem válaszolt az egyenruhásoknak. Lépteit némán szaporázva a hídon átgyalogolt, ahol végül leült, számolt be róla a police.hu.

A Kékvillogó.hu Magyarország 11. legolvasottabb hírportálja volt a hivatalos mérések szerint. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

FRISS!

Véget akart vetni az életének

Ekkor okmányait ugyan átadta a rendőröknek, de amikor öngyilkossági szándékáról kérdezték őt, fejével csak igenlően biccentve felelt.

Elkerülték a tragédiát

A járőrök értesítették a mentőszolgálat munkatársait, akik a 20 éves halászteleki lakost a helyszínen megvizsgálták, majd kórházba szállították.

Pár napja Borsodban történt tragédia

Amint azt a Kékvillogó megírta megölte 73 éves anyját, majd magával is végzett a borsodi férfi március 3-án, csütörtök délután. A Kékvillogo.hu úgy tudja, a Bánrévén élő 52 éves férfi megölte az anyját, ezt követően oltotta ki a saját életét is.

Kapcsolódó:

Ha segítség kell 

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is! A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció