Megölte 73 éves anyját, majd magával is végzett a borsodi férfi csütörtök délután. A helyszínelés jelenleg is folyik.

Két holttestet találtak

Holtan találtak egy 73 éves nőt az 52 éves fiával együtt egy bánrévei házban. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettessel szemben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Családi tragédia

A rendőrség honlapján lévő közleményükben azt írták, hogy a feltehetően családi tragédia okozta eseménysorozat helyszíni szemléje, és az adatgyűjtés jelenleg is folyamatban van.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megölte az anyját

A Kékvillogo.hu úgy tudja, a Bánrévén élő 52 éves férfi megölte az anyját, majd magával is végzett.

Családi tragédia Rákoscsabán

2020 decemberében, két holttestet találtak egy rákoscsabai házban. Kiderült egy férfi lelőtte a 91 éves édesanyját, majd magával is végzett. 

Vadászpuskával lőtt

Egy férfi miután megölte az édesanyját, majd kiment a kertbe és önmaga felé fordította a vadászpuskáját. A két holttestre a szomszédban lakó unoka tálált rá és ő szólt a rendőröknek.

Korábban sikeres állatorvos volt

A gyilkos, majd öngyilkos P. Attila korábban menő állatorvos volt a belvárosban, de a válása után kiköltözött a 17. kerületben élő szüleihez.

Nagyon megviselte az édesapja halála

A szomszéd többször beszélt a férfivel, de semmilyen furcsa dolgot nem vett észre rajta. Mindössze annyit, hogy 93 éves édesapja tavaszi halála nagyon megviselte, azóta zárkózott lett.

Elveszíthette az önkontrollt

„Édesanyja is már 91 éves volt, régebben még ki-kijött a kertbe, de mostanában már nem sokat” láttam” – mondta a tragédia után a szomszéd, aki szerint Attila az őt ért sorozatos tragédiák miatt veszíthette el önkontrollját és oltotta ki édesanyja és a saját életét.

Ha segítség kell

Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is, vagy keresse fel az ongyilkossagmegelozes.hu-t.

Kiemelt kép: illusztráció – a fotó nem a gyilkosság helyszínén készült