A férfi 3 millió forintot kínált ismerősének a felesége megöléséért, de a bérgyilkos-jelölt nem vette komolyan a kérést. A férfi ezután többféleképpen próbált végezni a feleségével Vas megyében.

Elfogták a Vas megyei férfit

2021 novemberben a Vas megyei Bő településen fogták el a rendőrök a 27 éves E. Benedeket, akit megalapozottan gyanúsítanak azzal, hogy megpróbálta megölni a feleségét.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

3 milliót ajánlott

A megalapozott gyanú szerint a férfi már 2021 októberében elhatározta, megöli feleségét, ezért felkereste ismerősét, és 3.000.000 Ft-ot ajánlott fel neki, ha ebben segítséget nyújt. A tanúként kihallgatott ismerős azonban nem vette komolyan a gyanúsított ajánlatát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A háznál várta feleségét

A férj végül 2021 novemberében az általa előre eltervezettek szerint a telefonját kikapcsolta, majd a nő házához ment gépkocsival, amelyet a háztól távolabb leállított, a ház közelében elrejtőzött, várta míg felesége megérkezik.

Megkötözte a nőt

Majd ragasztószalaggal megkötözte a feleségét, akit megpróbált megfojtani. Kézzel nem járt sikerrel, ezért nylonzacskót húzott az asszony fejére, majd párnával is próbálkozott.

Kiszabadult a nő

Az asszony védekezett és túlélte az emberölési kísérletet. A férfi egy rövid időre magára hagyta, hogy kimenjen az autóban alvó gyermekért, a nő eközben tudott kiszabadulni a lábát összekötöző ragasztószalagból, majd segítségért rohant.

Elfogták a rendőrök

A gyanúsított a helyszínről megszökött, elfogatóparancs kibocsátását követően, Bő településen sikerült elfogni.

Letartóztatásban van

A Vas Megyei Főügyészség indítványozta az előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettével gyanúsított férfi letartóztatásának meghosszabbítását, mert megszökött, tekintetében fennáll a szökés, elrejtőzés, a bizonyítás megnehezítésének és a bűnismétlésnek a veszélye is.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez is érdekelhet

Két embert gázolt el a vonat Tata és Tatabánya között, a vonalon késnek a szerelvények

Kiemelt kép: a gyanúsított sárvári férfi – Forrás: 112press