Ahogy azt tegnap este az elsők között megírtuk itt a Kékvillogó.hu hírportálon két holttestet találtak egy 17. kerületi házban. Akkor csak annyit közölt a rendőrség, hogy emberölés bűntette ügyben nyomoznak. Most már tudjuk, hogy egy férfi a saját anyját ölte meg, majd magával is végzett.

A rendőröket is váratlanul érhette a látvány

Durva körülményeket találtak a rendőrök abban a családi házban, ahová vasárnap este hívták ki őket. Két vérbe fagyott holttest feküdt a padlón.

Az unoka találta meg őket

Egy fiatal fiú szólt a rendőrségnek, hogy nagy a baj. Holtan találta a nagymamáját és annak fiát. Akkor még nem derült ki, milyen tragédia történt.

A saját fia ölte meg az anyát

A rendőrség hétfő délelőtti közleménye így szól: A jelenlegi adatok szerint a családi házban lakó 91 éves asszonyt saját fia ölte meg egy engedéllyel tartott vadászpuskával, amivel utána saját életét is kioltotta.

Egész éjjel helyszíneltek

A helyszínelés egész éjjel tartott, úgy tudjuk, még hétfő reggel is voltak rendőrautók a háznál.

Családi konfliktus

Az ilyen súlyos családi tragédia hátterében általában valamilyen régóta tartó konfliktus húzódik meg, vélhetően itt is ez történhetett.

Megtervezhette az anyja megölését

Mivel a férfi engedéllyel tartott vadászpuskát, így vélelmezhető, hogy vadászott is azzal, a gyilkosságot pedig megtervezhette, hiszen egy vadászpuskát nem lehet csak úgy előkapni a farzsebből.

Anyagyilkosság Mogyoródon

Idén áprilisban legutóbb Budapest környékén történt anyagyilkosság. Akkor olyan ittas volt az az 55 éves nő, aki megölte Mogyoródon a 80 éves édesanyját, hogy nem is tudták kihallgatni a rendőrök. K. Rita korábban is bántalmazta édesanyját.

30 késszúrás

Még a bűnügyi helyszínelők is meglepődtek, amikor Mogyoródon, a Meggyes utcai házban, megpillantották Ida néni összeszurkált holttestét. 30 késszúrással végzett vele a részeg lánya.

Fékezhetetlen lett

Szegény Ida sokszor panaszkodott, hogy megverte a lánya, de a szeme alatt lévő lila foltok is beszédesek voltak. Rita mindig akkor vált fékezhetetlenné, amikor ivott – mesélte egy szomszéd.

Kiemelt kép: illusztráció