A miskolci rendőrök a lakosság segítségét kérik egy rabló elfogásához, aki az egyik helyi töltőállomáson fosztotta ki. A kapucnit és maszkot viselő férfi egy késsel ment rabolni, majd miután kivette a kasszából a pénzt, távozott a helyszínről.

Benzinkúton rabolt

Felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett miatt indult nyomozás a rendőrségen, miután egy miskolci töltőállomáson egy férfi pénzt rabolt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Miskolcon követte el a bűncselekményt

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kapucnis férfi ment rabolni

A rendőrség szerint a Szentpéteri kapuban található egyik üzemanyagtöltő állomáson május 23-án, 21 órakor egy kapucnit és maszkot viselő férfi jelent meg, aki egy késsel az eladó felé közelített.

Őt keresik a rendőrök

Kirabolta a kutat

A férfi a kezében lévő késsel az eladót a bevétel átadására szólította fel, majd ezt követően kivett pár ezer forintot a kasszából és távozott a helyszínről. Az eset során nem történt személyi sérülés, a rabló nem bántotta az alkalmazottat.

Felvétel készült róla

A rablásról a benzinkút biztonsági kamerája felvételt készített, melyen látható, hogy az üzletbe egy sötét ruházatú, kapucnis, maszkot viselő, telt alkatú férfi sétált be, majd ürítette ki a kassza tartalmát.

Ő rabolta ki a benzinkutat

Ez is érdekelhet

Segítsen a rendőröknek

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képeken látható személlyel kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rablás a benzinkúton – Forrás: Police.hu