A megalapozott gyanú szerint a karcagi férfi megfojtotta édesapját. A gyilkosságot veszekedés előzte meg, majd az apjára támadt a férfi.

Valamikor éjjel történhetett a gyilkosság

Egy 33 éves karcagi lakos megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy 2021. szeptember 3-án 22 óra és szeptember 4-én 5 óra között karcagi családi házuk udvarán előzetes szóváltást követően több alkalommal megütötte édesapját, megragadta a nyakát és addig szorította, amíg a sértett életét nem vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Letartóztatták a gyilkost

A területi szerv nyomozói emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki a feltételezett elkövetőt. A terheltet a nyomozó hatóság őrizetbe vette, majd a bíróság elrendelte letartóztatását, amely a mai napig fennáll.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Az ügyészség dönt

A nyomozó hatóság a kiemelt tárgyi súlyú ügy vizsgálatát befejezte és a napokban vádemelési javaslattal küldték meg a büntetőeljárás iratait a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Főügyészségre.

Békülni akart

Amint arról a Kékvillogó is beszámolt 2020. decemberében is történt egy gyilkosság Karcagon. A 24 éves Mariannát ölte meg a volt párja, B. Attila. A férfi karácsony előtt két nappal utazott Karcagra azzal a céllal, hogy kibéküljön a nővel, akivel előtte évekig együtt élt.

Ő is saját kezével végzett áldozatával

A férfi nem járt sikerrel, összevesztek a nővel, a veszekedés aztán verekedéssé fajul, végül pedig Attila megfojtotta Mariannát. A gyilkosság idején egyébként a gyerekek, a közös 3 éves és a nő 7 éves fia a szomszédban voltak.

A csomagtartóba tette

A gyilkosság után Attila Marianna holttestét az autója csomagtartójába tette, majd a gyerekekkel együtt 130 kilométert vezetett a szülei felsőlajosi házához.

Az erdőben ásta el

A férfi a holttestet másnap a közeli erőben ásta el, majd két héten keresztül ő maga is úgy tett mintha a volt párját keresné. Amikor már éppen kezdett megnyugodni és elhinni, hogy megúszhatja a gyilkosságot, addigra a rendőrök behívták kihallgatásra.

Megtört

Attila először azt hazudta, hogy a Dunába dobta Marianna holttestét, aztán megtört és elmondta, mi is történt valójában. A férfit ma bilincsben, vezetőszáron vezették elő a börtönből a bíróságra.

10 évet kapott

Blikk azt írja, hogy Attila rezzenéstelen arccal fogadta a döntést, melynek értelmében tíz évre ítélték. A férfi és az ügyész is három nap gondolkodási időt kért, hogy eldöntsék fellebbeznek-e az ítélet ellen. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.