Halálos baleset történt éjjel Fejér vármegyében. Egy autós lesodródott az útról, ami az életébe került. A rendőrség közlése szerint egy férfi hunyt el. A balesetről fotókat a cikk végén találod.

Egy óra előtt történt a baleset

Halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt 2023. február 17-én 0 óra 45 perc körül a 8202-es számú út 7-es kilométerszelvényében, Iszkaszentgyörgy térségében. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Egy fának csapódott

A rendelkezésre álló adatok alapján egy személygépkocsi közlekedett Kincsesbánya irányából Iszkaszentgyörgy irányába, majd -eddig tisztázatlan körülmények között- az úttestről lehaladt és egy erdős részen fának csapódott.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Elhunyt a sofőr

A baleset során az autó sofőrje, egy 47 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy az életét már nem tudták megmenteni.

Órákig helyszíneltek

Mint ahogy azt megírtuk a baleset 1 óra környékén történt, a rendőrség reggel hat órakor közölte, hogy: „a rendőrök a baleset helyszínelését befejezték, így ismét zavartalan a forgalom a térségben.”

Tragikus baleset történt Győr-Moson-Sopron vármegyében is

Mint ahogy arról mi is beszámoltunk, a hét elején a 82-es számú főút 62-es kilométerszelvényében, Nyúl és Écs között eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi ütközött egy helyközi, menetrend szerinti busszal. 

Meghalt az autó sofőrje

A személyautót vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – tájékoztatott a rendőrség.

Áttért a másik oldalra az Audi

A kisalfold.hu helyszíni beszámolója szerint az Écs irányából közlekedő külföldi rendszámú Audi típusú személygépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal sávba, ahol a menetrend szerint közlekedő autóbusz sofőrje, már hiába próbálta a járművét balra kormányozni, nem tudta elkerülni a frontális ütközést.

Figyelmen kívül hagyta a jelzőtáblát

A Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy hétfőn dél körül egy középkorú férfi Iveco Daily kisteherautóval a 9. Szabadkai úton haladt a Határ út felől a Soroksári út irányába. A Gubacsi úthoz érkezve a férfi figyelmen kívül hagyta a kihelyezett elsőbbségadás táblát és áthajtott volna a kereszteződésen, ám balról ekkor ért oda a Jászai Mari tér felé tartó, menetrend szerint közlekedő 2B villamos.

Összeütköztek

Ennek vezetője már hiába fékezett, a kisteherautó bal elejének ütközött. Az Iveco sofőrje az ütközés következtében megsérült, erősen vérzett a feje és arra panaszkodott, hogy fáj az oldala.

Összeomlott a keringése

Már a kiérkező esetkocsiban folyt az ellátása, amikor hirtelen összeomlott a keringése. A mentőkocsi személyzete megkezdte az újraélesztést, ehhez hordággyal együtt kiemelték az úttestre, majd a műveletbe bekapcsolódott egy időközben a helyszínre riasztott, magasabb szintű ellátást biztosítani képes másik mentőautó személyzete is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A fák állították meg a kocsit az éjjeli balesetben

Forrás: police.hu

Felismerhetetlenségig összeroncsolódott az autó

Forrás: police.hu

Kiemelt kép: police.hu