Tragikus baleset történt hétfőn délután Győr-Moson-Sopron vármegyében: egy menetrend szerinti busz és egy személyautó ütközött össze egymással, egy ember meghalt.

Személygépkocsi és autóbusz ütközött

Az elsődleges adatok szerint ma 16 óra 55 perckor a 82-es számú főút 62-es kilométerszelvényében, Nyúl és Écs között eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi ütközött egy helyközi, menetrend szerinti busszal. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Meghalt az autó sofőrje

A személyautót vezető férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette – tájékoztatott a rendőrség.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Teljes útzár a helyszínen

A rendőrség az érintett útszakaszt a műszaki mentés és a szemle idejére teljes szélességében lezárta, a közlekedő személygépjárművek a Nyúl és Écs közötti mellékutakon kerülhetik ki a baleset helyszínét.

Helyszínen a pannonhalmi tűzoltók

A pannonhalmi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket. Az egységek segítettek a mentőknek egy embert lehozni a buszról – közölte a katasztrófavédelem.

Áttért a másik oldalra az Audi

A kisalfold.hu helyszíni beszámolója szerint az Écs irányából közlekedő külföldi rendszámú Audi típusú személygépkocsi eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal sávba, ahol a menetrend szerint közlekedő autóbusz sofőrje, már hiába próbálta a járművét balra kormányozni, nem tudta elkerülni a frontális ütközést.

Öt sérült a buszon

A legfrissebb hírek szerint a balesetben az autóbusz sofőrje és négy utas könnyebben megsérült.

Figyelmen kívül hagyta a jelzőtáblát

A Kékvillogó.hu tudósított arról, hogy hétfőn dél körül egy középkorú férfi Iveco Daily kisteherautóval a 9. Szabadkai úton haladt a Határ út felől a Soroksári út irányába. A Gubacsi úthoz érkezve a férfi figyelmen kívül hagyta a kihelyezett elsőbbségadás táblát és áthajtott volna a kereszteződésen, ám balról ekkor ért oda a Jászai Mari tér felé tartó, menetrend szerint közlekedő 2B villamos.

Összeütköztek

Ennek vezetője már hiába fékezett, a kisteherautó bal elejének ütközött. Az Iveco sofőrje az ütközés következtében megsérült, erősen vérzett a feje és arra panaszkodott, hogy fáj az oldala.

Összeomlott a keringése

Már a kiérkező esetkocsiban folyt az ellátása, amikor hirtelen összeomlott a keringése. A mentőkocsi személyzete megkezdte az újraélesztést, ehhez hordággyal együtt kiemelték az úttestre, majd a műveletbe bekapcsolódott egy időközben a helyszínre riasztott, magasabb szintű ellátást biztosítani képes másik mentőautó személyzete is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: MTI