Katasztrófaturizmus alakult ki Galambos Lajcsi birtokán. Mindenki a mulatóssztárt akarja látni, hiszen egyes hírek szerint napokon belül meg kell kezdeni a 3 év 6 hónapos börtönbüntetését. A hívatlan látogatott miatt a trombitás biztonsági őröket fogadott fel a védelmében.

Kecskeméten várják

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy jogerősen három és fél év börtönre ítélte a bíróság Lajcsit áramlopás miatt. Noha ő maga nem mondott arról semmit, mikor kell megkezdeni a büntetését, egyes hírek szerint február 15-én, vagyis most szerdán kell bevonulnia Kecskemétre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ez már nem egy show-műsor

 „Ez már nem egy show-műsor, hanem az életem. Méghozzá az életemnek egy olyan szakasza, amit nagyon nehezen viselek. Korábban kijelentettem, hogy visszalépek a szereplésektől és a nyilatkozatoktól, de több olyan írás is megjelent rólam a médiában, amiket egyszerűen nem hagyhattam szó nélkül – mondta a Blikknek az ország trombitása.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Készül arra, ami rá vár

 „Minden, törvényben rögzített kötelezettségemnek és előírásnak megfelelően készülök az előttem álló eseményekre. De ennél többet semmiképp nem szeretnék mondani, pedig hallottam én már olyan információkat is magamról, hogy a hajam az égnek állt” – tette hozzá a zenész.

Tévéstábok és civilek a birtokán

 „Nemcsak a tévéstábok szeretnének a házamnál forgatni, hanem egyre több civil is megjelent – mondta. – Valószínűleg azt gondolhatták, hogy még utoljára megnéznek engem vagy a birtokot, amit árulok. A ház maga körbe van kerítve, de a hatalmas birtok nincs, s noha ki van írva, hogy magánterület, gond nélkül arra furikáznak és fotózkodnak vadidegen emberek.”

Biztonsági szolgálatot fogadott fel  

Lajcsi éppen ezért nemrégiben egy biztonsági szolgálatot fogadott fel, amelyik már távol tartja a kíváncsiskodókat. Eddig semmiféle atrocitás nem történt, ráadásul alaposan körbe is van kamerázva a terület, infrasorompós rendszerrel megerősítve.

Legalább 11 hónapig bent lesz majd

Igaz, a bíróság 3 év hat hónapot szabott ki a zenészre, de ha Lajcsi minden kedvezményt megkap és levonjuk a letartóztatásban töltött 125 napját is, alig valamivel több marad, mint 11 hónap. 

Halasztási kérelmet adott be

„Február 15-én kell jelentkeznie Kecskeméten. Én úgy tudom, hogy betegsége miatt halasztási kérelmet adnak be, de az idő szűke okán egyáltalán nem biztos, hogy a kérelem át tud futni a rendszeren ebben a pár napban”  – mondta Galmbos Lajos közeli ismerőse a Borsnak.

Fulladásos rohamok gyötrik

„Ugyanakkor az tény, hogy Lajcsit súlyos fulladásos rohamok kínozzák, amit figyelembe kell vennie a büntetés-végrehajtási bírónak” – tette hozzá.

2015 óta vádolják

A BudaPestkörnyéke.hu írta meg, hogy néhány hete másodfokon is elítélték Galambos Lajost az áramlopási ügyében. A zenészt 2015 óta vádolják nyolc társával együtt víz-, gáz- és áramlopással. Élhetett volna az utolsó szó jogával, de erről a távolmaradásával lemondott, ugyanis nem jelent meg a Budapest Környéki Törvényszéken. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Galambos Lajos. Fotó: archív