A mentők hosszú ideig küzdöttek a gyermek életéért, ám erőfeszítéseik nem jártak sikerrel.

Hétfő este történt a tragédia

Ahogyan azt kedden megírtuk, hétfő este Várpalotán szörnyűség történt. Egy 5 éves fiú a két testvérével játszott, amikor a gyermek a saját nyakára tekert egy kutyaláncot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azonnal rosszul lett a gyermek

A kisfiú elfehéredett és rosszul lett. A gyermek testvérei szóltak a nevelőanyának, aki azonnal hívta a mentőket. A szakszerű segítség ellenére nem lehetett a fiú életét megmenteni, fulladás okozta a halálát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Egy társasházban történt

Már hétfő este beszámoltunk róla, hogy egy várpalotai társasházba rendőrök érkeztek. Az akkori hírek arról szóltak, hogy egy kisgyermekkel tragédia történt. A rendőröket követően bűnügyi helyszínelők dolgoztak az érintett házban.

Üresen ment el a mentő

Az épület előtt egy mentőautó és egy ügyeletes orvosi kocsi is parkolt a több rendőrautó mellett. Az már vészjósló volt, hogy a mentő üresen távozott a helyszínről. Később újabb rendőrautó és nyomozók is a helyszínre érkeztek.

Lezárták az ingatlant

Az épületet szalaggal zárták le azt követően, hogy fehér ruhába öltözött helyszínelők mentek a társasházba. A bűnügyi technikusok mellett a Veszprém vármegyei főkapitányság vezetője is kiszállt a helyszínre.

Büntetőeljárás indult az ügyben

A kisfiú halála miatt a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított. A tragédiát foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt vizsgálták.

Kihallgatták a nevelőanyát

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki az ötéves kisfiú nevelőanyját, tudta meg a 24.hu internetes hírportál. A szerencsétlenül járt gyermek két testvérét még aznap elvitték a rendőrök, és órákig helyszíneltek.

Ezek is érdekelhetnek!

Gyanúsított a nevelőanya

A zsaruk foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétségével gyanúsítják a lap értesülései szerint. Ezt a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya árulta el.

Őrizetbe vették a nőt

A nevelőanyát tehát őrizetbe vették, majd ki is hallgatták. Hogy mi lesz a sorsa, azt egyelőre nem lehet tudni, hiszen folyamatban lévő ügyről van szó. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: ebben a házban történt a tragédia – Forrás: deltahitek.hu