A mentők hosszú ideig küzdöttek a gyermek életéért, ám erőfeszítéseik nem jártak sikerrel.

Hétfő este történt a tragédia

Ahogyan azt kedden megírtuk, hétfő este Várpalotán szörnyűség történt. Egy 5 éves fiú a két testvérével játszott, amikor a gyermek a saját nyakára tekert egy kutyaláncot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Azonnal rosszul lett a gyermek

A kisfiú elfehéredett és rosszul lett. A gyermek testvérei szóltak a nevelőanyának, aki azonnal hívta a mentőket. A szakszerű segítség ellenére nem lehetett a fiú életét megmenteni, fulladás okozta a halálát.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy társasházban történt

Már hétfő este beszámoltunk róla, hogy egy várpalotai társasházba rendőrök érkeztek. Az akkori hírek arról szóltak, hogy egy kisgyermekkel tragédia történt. A rendőröket követően bűnügyi helyszínelők dolgoztak az érintett házban.

Üresen ment el a mentő

Az épület előtt egy mentőautó és egy ügyeletes orvosi kocsi is parkolt a több rendőrautó mellett. Az már vészjósló volt, hogy a mentő üresen távozott a helyszínről. Később újabb rendőrautó és nyomozók is a helyszínre érkeztek.

Lezárták az ingatlant

Az épületet szalaggal zárták le azt követően, hogy fehér ruhába öltözött helyszínelők mentek a társasházba. A bűnügyi technikusok mellett a Veszprém vármegyei főkapitányság vezetője is kiszállt a helyszínre.

Büntetőeljárás indult az ügyben

A kisfiú halála miatt a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított. A tragédiát foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt vizsgálták.

Kihallgatták a nevelőanyát

A rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki az ötéves kisfiú nevelőanyját, tudta meg a 24.hu internetes hírportál. A szerencsétlenül járt gyermek két testvérét még aznap elvitték a rendőrök, és órákig helyszíneltek.

Ezek is érdekelhetnek!

Gyanúsított a nevelőanya

A zsaruk foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyeztetés vétségével gyanúsítják a lap értesülései szerint. Ezt a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya árulta el.

Őrizetbe vették a nőt

A nevelőanyát tehát őrizetbe vették, majd ki is hallgatták. Hogy mi lesz a sorsa, azt egyelőre nem lehet tudni, hiszen folyamatban lévő ügyről van szó. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: ebben a házban történt a tragédia – Forrás: deltahitek.hu