Szörnyű tragédia történt hétfőn este Várpalotán: meghalt az az ötéves kisfiú, aki egy kutyaláncot többször a saját nyakára tekert játékból.

Halálos játék

A helyszínről származó információink szerint a kisfiú a két testvérével a szobában játszott, amikor a saját nyakára tekerte a kutyaláncot. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elfehéredett és rosszul lett

A Delta Hírek úgy tudja, a gyermek nyomban elfehéredett és rosszul lett. Testvérei azonnal szóltak a nevelőanyának, aki a szobába sietett és értesítette a mentőket, de a gyermek életét már nem tudták megmenteni, megfulladt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Elvitték a testvéreit

A rendőrök a másik két testvért elvitték. A rendőrségi helyszínelés órákon keresztül tartott.

Segélyhívó érkezett a bejelentés

A rendőrség közleménye szerint a segélyhívón érkezett bejelentés március 13-án 17 óra 43 perckor, miszerint egy kisfiú Várpalotán az egyik társasházi ingatlanban orvosi ellátásra szorul a nyakára tekeredett lánc okozta fojtás miatt.

Sokáig küzdöttek érte

A mentőszolgálat munkatársai hosszasan küzdöttek a gyermek életéért, akit már nem tudtak megmenteni.

Büntetőeljárás indult

Az öt éves fiú halálának körülményeit a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett halált okozó gondatlan veszélyezetetés gyanúja miatt büntetőeljárás keretében vizsgálja.

Helyszínelők a házban

A Kékvillogó.hu hétfőn este arról írt, hogy rendőrségi helyszínelők érkeztek hétfő este Várpalotára, az egyik társasházba. Már akkor az a hír járta, hogy egy kisgyermekkel történhetett tragédia. Nem sokkal később a bűnügyi helyszínelők is megérkeztek. 

Megérkeztek a nyomozók is

A helyszínen egy mentőautó, több rendőrautó és egy ügyeletes orvosi kocsi állt. Fél 8 után nem sokkal újabb rendőrautó és nyomozók érkeztek a helyszínre. A mentő üresen ment el. nyolc óra után pedig fehér helyszínelő ruhába öltözött rendőrök mennek be a lépcsőházba. 

Lezárták az épületet

Ezután a rendőrök az épületet szalaggal lezárták. Veszprémből pedig újabb bűnügyi technikusok és a megyei főkapitányság vezetője is a helyszínre érkezett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: ebben a házban történt a tragédia – Forrás: deltahitek.hu